ΟΙ AC/DC ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ JACK DANILES/O SAMMY HAGAR ΠΟΥΛAΕΙ ΤΗ FERRARI ΤΟΥ

 

Το κλασικό τραγούδι των AC/DC, "Back In Black" ντύνει ηχητικά την καινούργια, μαυρόασπρη διαφήμιση του Jack Daniel's που έχει τίτλο "In The Moment". Η ασπρόμαυρη διαφήμιση, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, σκηνοθετήθηκε από τον Omar Jones, σε συνεργασία με τη διαφημιστή εταιρεία Energy BBDO και οι μουσικοί που εμφανίζονται είναι οι  St. Vincent, Christone "Kingfish" Ingram και Este Haim. Γενικά η στάση των AC/DC απέναντι στη χρήση τραγουδιών τους σε διαφημίσεις ήταν αρνητική αν και το 2011, έδωσαν άδεια να ακουστεί το εναρκτήριο riff του  "Back In Black" σε διαφήμιση της Walmart.


Ο Red Rocker ή αν προτιμάτε Sammy Hagar, αποφάσισε να πουλήσει την περίφημη LaFerrari του 2015, σε δημοπρασία που θα διεξαχθεί στο Scottsdale της Αριζόνα, στις 27 Ιανουαρίου 2024. Την είδηση γνωστοποίησε ο Barrett-Jackson, της Greatest Collector Car Auctions, υπογραμμίζοντας ότι το συγκεκριμένο μοντέλο βγήκε μόνο σε 499 συλλεκτικά κομμάτια κι είναι ένα αριστούργημα μηχανικής και σχεδίασης που αντιπροσωπεύει την κορυφή της τεχνολογίας και των επιδόσεων του αυτοκινήτου ως το πρώτο πλήρως υβριδικό αυτοκίνητο που παράγεται από την ιταλική μάρκα. Δεν είναι η πρώτη φορά που Hager πουλάει μια Ferrari, αφού και παλαιότερα είχε μια Shelby GT500 που τη δημοπράτησε το 2006. Η πλήρης ονομασία του αυτοκινήτου είναι Ferrari LaFerrari, διαθέτει 949 άλογα, κινητήρα V12, πιάνει τα 60 μίλια σε 3 δευτερόλεπτα και μεταξύ των πολλών συστημάτων που διαθέτει είναι και το KERS (Σύστημα Ανάκτησης Κινητικής Ενέργειας) εμπνευσμένο από τη F1 της LaFerrari, που εξασφαλίζει στιγμιαία ροπή και αστραπιαία επιτάχυνση. Θηρίο.


Πάντως, μεταξύ αστείου και σοβαρού, στο video του τραγουδιού του ‘’I Can’t Drive 55’’, που γυρίστηκε στην Santa Clarita της California, ο Hagar οδηγεί τη δική του μαύρη Ferrari (όχι αυτή που πουλάει, μια παλαιότερη), αλλά δεν την οδηγεί αυτός, αλλά ο μηχανικός, Claudio Zampolli. Ο Hagar φαίνεται μόνο στα πλάνα από τη μέση και πάνω και στα πόδια αλλά …δεν έτρεχε…..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

\12/11/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου