BOX SET ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ LYNYRD SKYNYRD/ TO ABSOLUTILO ΤΩΝ MUSE ΣΕ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ CD/ BOX SET ΑΠΟ ΤΟΝ GREG LAKE


 Μια 4πλή κασετίνα με cd κυκλοφόρησαν οι Lynyrd Skynyrd με τίτλο Fyfty, για να δηλώνει τα 50 χρόνια της καριέρας τους. Στα 4 CD φιλοξενούνται 50 τραγούδια τους, ξεκινώντας από την αρχή της καριέρας τους που ηχογραφούσαν στο Muscle Shoal, περνάει στο ιστορικό Live tribute του 1987 που στην ουσία ήταν ένα reunion και καταλήγει στα πρόσφατα Mississippi Blood, Last Of A Dyin’ Breed και Last Of The Street Survivors, αφού προηγουμένως έχει περάσει από όλα τα μεγάλα τραγούδια τους καθώς και μια ακυκλοφόρητη live ηχογράφηση του "Gimme Three Steps". Το Fyfty περιέχει και 40σέλιδο ένθετο γραμμένο από τον σκηνοθέτη Cameron Crowe.

Ένα 7πλό Box set που θα περιέχει 91 κομμάτια, αντιπροσωπευτικά της μεγάλης καριέρας του Greg Lake, θα κυκλοφορήσει στις 10  Νοεμβρίου. Τίτλος του Magical και εκτός των κλασικών τραγουδιών του σε  King Crimson και Emerson, Lake and Palmer, θα περιέχει και σπάνια κομμάτια από την αρχή της καριέρας του όταν έπαιζε στους Shame, από τα προσωπικά του άλμπουμ αλλά κι από συμμετοχές του σε δίσκους των Toto, Gary Moore, Asia, Geoff Downes, Keith Emerson, King Crimson, ELP, Emerson, Lake & Powell κ.α..


Το Magical θα περιέχει και live ηχογραφήσεις των King Crimson όταν άνοιξαν τη συναυλία των Rolling Stones στη θρυλική συναυλία τους στο Hyde Park το 1968! Η συσκευασία του θα περιέχει 7 CD set με 64σέλιδο βιβλίο, με αδημοσίευτες φωτογραφίες και κείμενα του δημοσιογράφου  Jerry Ewing, Editor του Prog Magazine.

Οι Muse με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την αρχική κυκλοφορία του, επανακυκλοφορούν στις 17 Νοεμβρίου το τρίτο άλμπουμ τους Absolution σε έκδοση deluxe box set και με τίτλο Absolution XX Anniversary. Η καινούργια έκδοση, εκτός του remastered audio, θα περιέχει ακυκλοφόρητα live, demos, φωτογραφίες και συνεντεύξεις των μελών. Όπως βλέπετε κι από τη φωτογραφία, η καινούργια έκδοση είναι πολυτελής και θα κυκλοφορήσει σε CD και σε 2πλό βινύλιο ασημένιου χρώματος.
26/10/23

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου