NEWS OF THE WORLD (21/8/23)


• Οι Slayer παρουσίασαν τη ράβδο που βλέπετε στη φωτογραφία όπου μπορείτε την ώρα που ψήνετε στο BBQ να «χτυπήσετε» τα κρέατα και να γράφουν το όνομα Slayer! To εργαλείο στοιχίζει 75$  και η όλη διαδικασία θυμίζει far west και κοπάδια με αγελάδια που τα «χτυπούν» με καυτό σίδερο για να τα ταυτοποιούν.Μπορείτε να την παραγγείλετε από εδώ.

• Οι Slayer πωλούν ράβδο για να «χτυπήσεις» τα κρέατα που τρως κι ο Alice Cooper έχει συνεργαστεί με την Hot Sauce, παρουσιάζοντας εδώ  κι ένα χρόνο τρεις σως της σειράς Alice Cooper Hot Sauce που είναι εμπνευσμένες απο τα γνωστά κομμάτια “Welcome to My Nightmare” (ήπια), “No More Mr. Nice Guy” (μέτρια) και “Poison” (καυτερή). Μπορείτε να την παραγγείλετε εδώ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν παραγγείλετε, ενημερωθείτε για τα έξοδα τελωνείου.  

• Αναρρώνει μετά από εγκεφαλικό ο 58χρονοες τραγουδιστής των Bang Tango, Joe LeSte. Περαστικά.

• Για ακόμα μια φορά οι Metallica έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους, προσφέροντας μέσω του Αll Within My Hands το ποσό των $200,000 στα θύματα των φονικών και καταστροφικών πυρκαγιών στο νησί Maui.

• Ο Alice Cooper παρουσίασε το lyric video για το καινούργιο τραγούδι του "Welcome To The Show" μέσα από το επερχόμενο καινούργιο άλμπουμ του Road που θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου".

• Σε εγχείρηση στη μέση του υποβλήθηκε ο Blackie Lawless για να θεραπεύσει δύο δισκοκήλες και να αποκαταστήσει ένα σπασμένο σπονδύλο.
• Για τις 20 Φεβρουαρίου 2024 προγραμματίστηκε η δίκη του κιθαρίστα των Iced Earth, Jon Schaffer σε σχέση με τον ρόλο του στην εξέγερση του Καπιτωλίου των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου 2021.

• H Ann Wilson και το καινούργιο συγκρότημά της, οιTripsitter, θα κυκλοφορήσουν στις 29 Σεπτεμβρίου το άλμπουμ, Another Door. Όπως είπε η Wilson, τα τραγούδια γράφτηκαν από την ίδια αλλά κι από τους μουσικούς της, οι οποίοι είναι οι Ryan Wariner, Tony Lucido, Paul Moak και Sean Lane.

•Έφυγε από τη ζωή σε ηλικίας 72 ετών η ποντιακής καταγωγής τραγουδίστρια, Λιζέτα Νικολάου (1951-2023, πραγματικό όνομα Ελισάβετ Κατικαρίδου), μετά από πέσιμο που είχε σκάλες στις 11 Αυγούστου. Η Λιζέτα, ξεκίνησε την καριέρα της το 1970 και το 1973 κυκλοφόρησε τους μικρούς δίσκους «Κι όμως χωρίσαμε / Τα στραβοπατήματα» και «Νύχτα σε νύχτα / Ταίρι μου αλαργινό» το δεύτερο.  Συνεργάστηκε με τους Βασίλη Τσιτσάνη και Γιάννης Μαρκόπουλος στα άλμπουμ του Θεσσαλικός Κύκλος / Ανεξάρτητα / Αφιέρωμα. Ο πρώτος μεγάλος δίσκος της είναι το Χαμόγελο της Λιζέτας (1977) όπου τραγούδησε Γιάννη Μαρκόπουλο, Δήμο Μούτση, Βασίλη Τσιτσάνη, Γιάννη Σπανό. Κυκλοφόρησε 10 προσωπικούς δίσκους με τελευταίο το 1999 και τίτλο Είμαι εδώ. Το 1978 παντρεύτηκε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη, απέκτησαν ένα γιο και το  1983, χώρισαν.
• H Rufus Publications θα κυκλοφορήσει ένα φωτογραφικό λεύκωμα με θέμα τους Velver Revolver και τίτλο ο "Velvet Revolver By Ross Halfin". Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.  

https://www.facebook.com/rufuspublications/
• Πέθανε ο ο David LaFlamme, βιολονίστας και τραγουδιστής των It’s A Beautiful Day. To σπουδαίο συγκρότημα, άφησε πίσω του 4 άλμπουμ, όλα πολύ καλά δείγματα ου ψυχεδελικού ήχου του Σαν Φρανσίσκο. Ο David LaFlame είχε ηχογραφήσει και 7 προσωπικά άλμπουμ.
• Μεταξύ των πυρπολημένων κατοικιών και καταστημάτων στη μεγάλη φωτιά στο νησί Maui είναι και το εστιατόριο του ντράμερ των Fleetwood Mac, Mick Fleetwood. To εστιατόριο  ήταν στη Front Street από  το 2012 και ήδη στη μεγάλη αυτή φωτιά έχουν χάσει τη ζωή τους 36 άνθρωποι.
• Ο κιθαρίστας Doug Aldrich επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός ακυκλοφόρητου τραγουδιού με τη φωνή του Ronnie James Dio, που θα συμπεριληφθεί σε μια επερχόμενη συλλογή Dio. Το εν λόγω κομμάτι του οποίου ο τίτλος δεν επιβεβαιώθηκε, γράφτηκε κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του Magica II των Dio, που ήταν η συνέχεια Magica(2000) και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Κρατάμε μικρό καλάθι….
• Σε συνέντευξη του στον Shawn Ratches και στο Laughingmonkeymusic, ο Gus G. είπε ότι το καινούργιο άλμπουμ των Firewind είναι έτοιμο και απομένει η ημερομηνία κυκλοφορίας του.





Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου