DARKNESS-PERMISSION TO LAND ΣΕ DELUXE ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ BOX SET ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ TONY VISCONTI


Με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την πετυχημένη κυκλοφορία του άλμπουμ των Darkness, Permission to Land το άλμπουμ επανακυκλοφορεί στις 6 Οκτωβρίου σε deluxe έκδοση με τίτλο Permission to Land … Again.
Η deluxe έκδοση θα είναι σε 5πλό βινύλιο και 4πλό CD/DVD αλλά και σε 2πλό cd. H 4πλή CD/DVD έκδοση θα περιέχει το αρχικό άλμπουμ, B-sides, ακυκλοφόρητα  demos και συναυλία τους στο London's Astoria το 2003 αλλά και τη συναυλία τους που έδωσαν και πάλι το 2003 στο Knebworth, ανοίγοντας για τον Robbie Williams. Το DVD θα περιέχει οπτικό υλικό από αυτές τις 2 συναυλίες καθώς και τα videos των "I Believe in a Thing Called Love", "Get Your Hands Off My Woman", "Christmas Time (Don't Let the Bells End)"κ.α. Επίσης το documentary “History of the Darkness".

Να κι ένα Box set που δεν αναφέρεται σε συγκρότημα αλλά σε …παραγωγό. Ο λόγος για τον 79χρονο Αμερικάνο παραγωγό Tony Visconti και το box set Produced By Tony Visconti, που θα δει 77 τραγούδια που ηχογράφησε με μεγάλα ονόματα, επιλεγμένα σ ένα 4πλό cd και 5πλό βινύλιο που θα περιέχει 60 τραγούδια. Η κυκλοφορία του άλμπουμ θα γίνει και σε 2πλό βινύλιο στις 20 Οκτωβρίου. «Αυτό το box set περιέχει 55 χρόνια από τις καλύτερες δουλειές που έκανα» είπε ο αναγνωρισμένος παραγωγός ο οποίος δούλεψε σε 14 άλμπουμ με τον David Bowie, συμπεριλαμβανομένης της περίφημης τριλογίας των Heroes, Low και  Lodger αλλά και του τελευταίου άλμπουμ του Bowie, του Blackstar(2016). 

Ενδεικτικά, περιέχονται και τα Marc Bolan & T. Rex - Teenage Dream, David Bowie - Young Americans,  Dandy Warhols - Hit Rock Bottom, Strawbs – Forever, Procol Harum - Magdalene, My Regal Zonophone, Joe Cocker - With A Little Help From My Friends, David Bowie - The Man Who Sold The World, Tyrannosaurus Rex – Debora, Gentle Giant - Nothing At All, Difford & Tilbrook - The Apple Tree, Boomtown Rats - Fall Down, U2 - A Sort Of Homecoming (Live), Kaiser Chiefs - Little Shocks, Dexys Midnight Runners & Kevin Rowland - Show Me, Strawbs - Witchwood
Argent – Time, 8. Thin Lizzy - Dancing In The Moonlight (It's Caught Me In Its Spotlight) κ.α.Το box set συνοδεύεται από 80σέλιδο βιβλίο με ακυκλοφόρητες φωτογραφίες και σημειώσεις για κάθε τραγούδι.  

27/7/23 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου