ΟΙ ΠΥΞ ΛΑΞ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΗ επαναλειτουργία του θρυλικού πλέον θεάτρου του Λυκαβηττού με ιστορία από το 1965 σηματοδοτεί και την επιστροφή των ΠΥΞ ΛΑΞ στην  κορυφή της πόλης.

Η πορεία των Πυξ Λαξ συνδέεται άρρηκτα με τον ίδιο το λόφο του Λυκαβηττού και έχει συνδυαστεί με θρυλικές συναυλίες τους. Η μπάντα ξεκίνησε να δίνει εκεί συναυλίες το 1996 και κατέγραψε πολλαπλές sold out εμφανίσεις στο Λυκαβηττό. Με αποκορύφωμα τα πέντε (5) συνεχή sold out το 2000!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 2 ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Οι Πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00
Οι Πυξ Λαξ θα ανέβουν στη σκηνή στις 21:00
Το ΤΑΜΕΙΟ της συναυλίας θα ανοίξει στις 18:30
 
 
Τώρα, οι ΠΥΞ ΛΑΞ μας καλούν να ανέβουμε και πάλι στο λόφο! Να θυμηθούμε τις μαγικές στιγμές που ερωτευτήκαμε, αγαπήσαμε, να τραγουδήσουμε μαζί για τους εκπληρωμένους και ανεκπλήρωτους έρωτές μας και για τις παλιές αγάπες που πήγαν στον παράδεισο. Να θυμηθούμε τι είναι αυτό που μας ενώνει, να ξανανιώσουμε, να συγκινηθούμε και γιατί όχι, να ξαναερωτευτούμε!


Με οδηγό τη νοσταλγία, φορτωμένοι αναμνήσεις από τις θρυλικές συναυλίες τους στο Θέατρο Λυκαβηττού, αλλά και με εκείνη τη λάμψη στα μάτια όπως κάθε φορά που σιγοτραγουδούμε τα υπέροχα τραγούδια των ΠΥΞ ΛΑΞ.
Πληροφορίες Εισιτηρίων

Τιμές Εισιτηρίων Γενική είσοδος 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: viva.gr

Music Corner, Πανεπιστημίου 56 & Εμμανουήλ Μπενάκη

Τηλεφωνικά: 11876

Σε όλα τα Viva Spots

Δίκτυο Public
Public online: http://tickets.public.gr/
Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp  


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου