OZZY OSBOURNE-GEEZER BUTLER: CHERCHEZ LA FEMME

Ο Geezer Butler κι ο Double O, ο καθένας από τη δική του πλευρά, ήταν πυλώνας για τους  Black Sabbath. Ο μεν Butler με τους στίχους και το παίξιμό του, ο δεν Ozzy με την ερμηνεία του. Τον τελευταίο καιρό οι 2 φίλοι δεν μιλούν, όχι γιατί υπάρχει κάποια παρεξήγηση μεταξύ τους αλλά γιατί οι…γυναίκες τους ΔΕΝ τους αφήνουν. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει στη βιογραφία του Into The Void ο μπασίστας, όπου εξηγεί ότι η μεταξύ τους αποστασιοποίηση, ξεκίνησε από μια διαμάχη των συζύγων τους, Gloria Butler και Sharon Osbourne. Κι όπως σημειώνει ο Butler, νιώθει σαν αδελφός με τον Ozzy και δεν έχει κανένα κακό συναίσθημα ο ένας για τον άλλον, αλλά η οργή μεταξύ των δύο συζύγων, τους έχει αποστασιοποιήσει.
«Εγώ και ο Ozzy είμαστε καλά, απλώς μας κυβερνούν και οι δύο οι γυναίκες μας», γράφει ο Butler. «O Ozzy έχει μεγάλη καρδιά και ήταν πάντα δίπλα μου σε στιγμές δυσκολίας και παρά την αποξένωσή, σημειώνει πώς η αγάπη του για τον Ozzy θα είναι πάντα δυνατή Μπορεί να μην είμαστε τόσο κοντά όσο ήμασταν, αλλά θα είμαστε πάντα αδέρφια» προσθέτει. «Πώς θα μπορούσαμε να μην είμαστε, μετά  από όσα περάσαμε μαζί;» Πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου του, ο Butler είπε ότι όπως έχουν τώρα τα πράγματα, είναι πολύ δύσκολο να αναθερμανθούν οι μεταξύ τους σχέσεις αν και θα το ήθελε  πολύ.
Μιλώντας για τον Tony Iommi λέει: "Ήταν πάντα εκεί για μένα, είναι καλός φίλος. Στο παρελθόν είχαμε τρομερές διαφωνίες, αλλά γρήγορα τα ξαναβρίσκαμε. Είναι πάντα εκεί για εμένα. Και θα είναι. Εξακολουθώ να αγαπώ τον Bill Ward, αλλά δεν είναι στο διαδίκτυο. Αν θέλεις να μιλήσεις με τον Bill, πρέπει να στείλεις email στη γυναίκα του και αυτή πρέπει να του το πει. Είναι πραγματικά άβολο»
Στο Into the Void, ο Geezer αφηγείται την ιστορία των Black Sabbath, από τις πρώτες μέρες ως το τέλος της διαδρομής τους. Τις πολλές αλλαγές σύνθεσης, τα ρεκόρ,  τις περιοδείες, τους δίσκους. Οι σκέψεις του Butler για την παιδική του ηλικία, την εργατική τάξη στο ταλαιπωρημένο από τη Luftwaffe,  Μπέρμιγχαμ, τη γοητεία του με τον τρόμο, τη θρησκεία και τον αποκρυφισμό κ.α. Το Into the Void περιλαμβάνει επίσης 30 φωτογραφίες από την προσωπική συλλογή του Geezer, πολλές από αυτές είναι αδημοσίευτες.

 30/6/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου