ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: ALICE COOPER/ METALLICA (4 track Ep)/JOAN JETT

 

Με παραγωγό τον κλασικό Bob Erzin, o Alice Cooper παρουσίασε το καινούργιο άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου με τίτλο Road. Πρώτο video single, το "I'm Alice"και οι μουσικοί που συνοδεύουν τον μεγάλο ερμηνευτή είναι οι Ryan Roxie κιθάρα, Chuck Garric μπάσο, Tommy Henrikson κιθάρα,Glen Sobel ντραμς και Nita Strauss κιθάρα(guitar). Τα τραγούδια του Road είναι μέσα στο πνεύμα των τραγουδιών του Alice Cooper και οι στίχοι που ακούγονται στο video single του I'm Alice είναι πολύ χαρακτηριστικοί « I'm the Master of Madness; the Sultan of Surprise…so don't be afraid, just look into my eyes". Το Road θα κυκλοφορήσει σε cd, βινύλιο και σε έκδοση cd+dvd//Blu-ray με συναυλία από  την εμφάνισή του στο Hellfest του 2022.


Ένα Ep με 4 τραγούδια ηχογραφημένα live από τη συναυλία τους στο Amsterdam, θα κυκλοφορήσουν οι Metallica. Tίτλος του Ep The Amsterdam Sessions και είναι διαθέσιμο μόνο μέσω του Amazon Music. Περιέχει τα "The Amsterdam Sessions (Amazon Music Presents)" track listing:
01. Master Of Puppets
02. Lux Æterna
03. If Darkness Had A Son
04. Nothing Else Matters


Στην ψηφιακή κυκλοφορία του EP, Mindsets, προχώρησε η Joan Jett και το συγκρότημά της, οι Blackhearts. To Ep περιέχει 6 τραγούδια, με πρώτο single το "If You're Blue" που μπορεί να χαρακτηριστεί signature τραγούδι για τον ήχο της, ένα μείγμα αμερικάνικου punk και rock’n’roll. Η παραγωγή έγινε από τους συνεργάτες της, Kenny Laguna και Thom Panunzio κι από την ίδια.


14/6/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου