ALICE COOPER: KILLER KAI SCHOOL'S OUT ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ/LITTLE FEAT KAI ULTAVOX ΣΕ CD KAI ΒΙΝΥΛΙΟ


Δύο από τα κλασικά άλμπουμ της πρώτης περιόδου των Alice Cooper, θα επανακυκλοφορήσουν στις 9 Ιουλίου σε cd και βινύλιο. Πρόκειται για τα Killer(1971) και School's Out(1972). Οι καινούργιες εκδόσεις θα είναι σε 2πλό cd και 3πλό βινύλιο και θα περιέχουν ακυκλοφόρητο live υλικό και studio outtakes. 

    Οι Little Feat είναι σχεδόν άγνωστοι στην Ευρώπη αλλά αρκετά δημοφιλείς στην Αμερική κι αυτό λόγω του κιθαριστικού ταλέντου του Lowel George. Δυο παλαιότερα άλμπουμ τους, τα Sailin' Shoes(1972) και Dixie Chicken (1973), θα επανακυκλοφορήσουν remastered, σε 2πλά cd και 3πλα βινύλια με πολλά Bonus τραγούδια. Το Sailin' Shoes θα περιέχει εναλλακτικές ηχογραφήσεις των “Cold, Cold, Cold,” “A Apolitical Blues” και “Willin,'" καθώς και ακυκλοφόρητη συναυλία τους από το Palladium του Los Angeles του 1971. Η deluxe έκδοση του Dixie Chicken θα περιέχει ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις των "Roll Um Easy,” “On Your Way Down” και “Juliette" καθώς και συναυλία τους στο Paul’s Mall της Βοστόνης του 1973. Και τα 2 άλμπουμ δεν είχαν μπει στο Τop200 της Αμερικής!


Σε πολλές εκδόσεις θα επανακυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου το άλμπουμ των Ultravox, Quartet(1982). To άλμπουμ είχε βγάλει τις επιτυχίες Reap The Wild Wind, We Came To Dance, Visions In Blue και Hymn και η καινούργια έκδοση περιέχει μίξεις του Steven Wilson, το αρχικό άλμπουμ, singles, live κομμάτια κι ακυκλοφόρητο  υλικό καθώς και συναυλία τους από το Hammersmith Odeon το Δεκέμβριο του 1982. Η box set έκδοση περιλαμβάνει 6 cd και dvd με 70 τραγούδια, από τα οποία τα 47 είναι ακυκλοφόρητα. Η έκδοση του βινύλιου θα είναι 2πλή.


11/5/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου