ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: SUZANNA HOFFS (Bangles)/BUCKCHERRY/ICED EARTH

 

Η τραγουδίστρια και κιθαρίστρια των Bangles, Susanna Hoffs ετοίμασε το προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο The Deep End, που θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου κι ένα από τα τραγούδια του, είναι η διασκευή στην παλιά επιτυχία των ' Rolling Stones, Under My Thumb(1967). To τραγούδι, σύνθεση των Jagger/Richards, έχει επικριθεί γιατί πολλοί θεωρούν τους στίχους του μισογυνιστικούς, αλλά η Hoffs έχει ανατρέψει το μήνυμα του τραγουδιού. "Έχω ακούσει αυτό το τραγούδι πολλές φορές από τότε που κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του '60", λέει η Hoffs. "Είχα την ιδέα να αντιστρέψω τα φύλα (ανδρικό-γυναικείο) για να δω πως θα αισθανθούν οι άνδρες. Τι θα γινόταν αν οι ρόλοι αντιστραφούν/αντιστραφούν και το αγόρι είναι κάτω από τον αντίχειρά του; Ήταν συναρπαστικό να του δώσω μια νέα διάσταση στους στίχους σ΄ένα αυθάδικο κι ασεβές τραγούδι;”


Οι Καλιφορνέζοι Buckcherry είναι ελάχιστα γνωστοί στη χώρα μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παρουσιάσουμε το νέο τους άλμπουμ που τιτλοφορείται "Vol. 10" που θα περιέχει 11 τραγούδια και θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου. Το 11ο τραγούδι είναι η διασκευή στη μεγάλη επιτυχία του Bryan Adams, "Summer Of 69". Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον Marti Frederiksen και πρώτο video single είναι το "Good Time".


Δύο νέα EP των Iced Earth θα κυκλοφορήσουν από την ελληνική δισκογραφική εταιρεία ROAR! Rock Of Angels Records.Πρόκειται για τα "Hellrider"και"I Walk Among You" που θα περιλαμβάνουν σπάνιες ηχογραφήσεις από τη μεταβατική περίοδο του συγκροτήματος, με τραγουδιστές τους Tim "Ripper" Owens και Matt Barlow, το 2007 και 2008 αντίστοιχα. Το"Hellrider" EP περιλάβει τραγούδια τα  "Prophecy", "Birth Of The Wicked" and "The Coming Curse" (από το album Something Wicked This Way Comes του 1998) και το "I Walk Among You" EP περιλαμβάνει studio εκτελέσεις των "Setian Massacre", "A Charge To Keep" και "The Clouding" από το album "Framing Armageddon (Something Wicked Part I) του, ενώ  υπάρχουν και live ηχογραφήσεις των "Dark Saga", "Pure Evil" και "Iced Earth", από την εμφάνιση του group στο Graspop Metal Meeting το 2008 με τον Barlow. Και τα 2 EP θα κυκλοφορήσουν σε βινύλιο, digipack CD και 2πλό βινύλιο picture disc combo.
22/3/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου