ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: TRANSATLANTIC(LIVE)/JAG PANZER/ /FLOOR JANSEN

 

Ένα ακόμα live άλμπουμ έρχεται να προστεθεί στα 5 που έχουν κυκλοφορήσει έως τώpα οι Transatlantic. Η παρέα των Neal Morse, Mike Portnoy, Roine Stolt και Pete Trewavas με τη συμμετοχή του οργανίστα Ted Leonard, θα κυκλοφορήσουν στις 17 Φεβρουαρίου 2023, το The Final Flight: Live At L'Olympia, ηχογραφημένο και βιντεοσκοπημένο στη Γαλλία κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας τους. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις όπως 3CD+Blu-ray Digipak (5.1 Surround Sound) και 4πλό βινύλιο.

Έτοιμο προς κυκλοφορία το 12ο άλμπουμ των Jag Panzer. Τίτλος του The Hallowed και προβλέπεται να κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη. Η σύνθεση του συγκροτήματος είναι Harry Conklin τραγούδι,  Mark Briody και Ken Rodarte κιθάρες,John Tetley μπάσο και Rikard Stjernquist ντραμς.
Σύμφωνα με τον ιδρυτή και A&R της Atomic Fire Records, Markus Wosgien όταν άκουσαν τας καινούργια τραγούδια τους, διαπίστωσαν ότι ήταν ένα από τα καλύτερα του είδους και τους υπέγραψαν αμέσως. Ο ήχος τους είναι πεινασμένος(!) κι  η ποιότητά τους είναι πολύ ανεβασμένη. Το The Hallowed διαδέχεται το The Deviant Chord(2017).


Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της ετοίμασε η Ολλανδή τραγουδίστρια των Nightwiash, Floor Jansen, με τίτλο Paragon.  Θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023 και ήδη έχει κυκλοφορήσει 3 video singles, τα "Me Without You", "Storm" και "Fire". To Paragon θα κυκλοφορήσει σε cd, βινύλιο και Box set, με το ύφος των τραγουδιών να είναι μπαλάντες, αρκετά κοντά στο pop ύφος κι όπως  δήλωσε ετοιμάζει περιοδεία στην κεντρική Ευρώπη για την προώθησή του. Η πρώτη επαγγελματική κίνησή της είχε γίνει σε ηλικία 16 ετών με τους After Forever με τους οποίους κυκλοφόρησε 5 άλμπουμ. Ακολούθησαν οι Revamp με τους οποίους κυκλοφόρησε 2 άλμπουμ και το 2015 έγινε μέλος των Nightwish με τους οποίους τραγούδησε στα άλμπουμ Endless Forms Most Beautiful, Human. :II: Nature, Showtime, Storytime, Vehicle Of Spirit και Decades: Live In Buenos Aires.
19/12/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου