ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ HARD ROCK ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ!


Καινούργιο άλμπουμ και νέο look για τον  71χρονο Joe Lynn Turner. Τίτλος του καινούργιου άλμπουμ του Belly Of The Beast, θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου και μπορείτε να ακούσετε ένα πρώτο δείγμα.
Ο Turner έβγαλε την περούκα που χρησιμοποιούσε τόσα χρόνια εξ αιτίας της αλωπεκίας που είχε από 3 τριών ετών (περούκα φόραγε από τα 14!), αντιμετωπίζοντας έτσι συναισθηματική και ψυχολογική πίεση από τους συμμαθητές του στο σχολείο.  Έτσι, φορούσε το hairpiece σε όλη του την καριέρα μέχρι που τελικά αποφάσισε να το βγάλει. «Κατά κάποιο τρόπο, είναι ευλογία και κατάρα», παραδέχεται. "Δεν έχω τίποτα να αποδείξω, και μπορώ να φορέσω περούκα — ή όχι. Είμαι ελεύθερος να κάνω ό,τι θέλω. Είμαι ενήλικας και είμαι μεγάλος. Πολλοί καλλιτέχνες συνεχίζουν να φορούν περούκα  ή να ξυρίζουν το κεφάλι τους, κάτι που είναι πολύ της μόδας σήμερα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, χρειάζεται πολύ προσωπικό θάρρος. Στο σχολείο δέχτηκα πολύ bulling αλλά αυτό με έκανε πολύ δυνατό γιατί ο θυμός και ο πόνος είναι ένα εργαλεία που να ξέρεις μπορείς να χειριστείς». Η γνώμη μου είναι ότι την κίνηση να βγάλει την περούκα θα έπρεπε να την είχε κάνει πολύ νωρίτερα. Ο J.L.Turner είχε κι έχει το σεβασμό μας με ή χωρίς μαλλιά!


Για να ξανά γυρίσουμε στο άλμπουμ, στο Belly Of The Beast, την παραγωγή Peter Tägtgren κι ο τίτλος προέχεται από  τις προφητείες της Βίβλου.»Πάντα βυθιζόμουν στην εσωτερική γνώση, τον ερμητισμό, τον αποκρυφισμό, την έρευνα της Αγίας Γραφής, την εκλεκτική φιλοσοφία. Με γοήτευε η ανακάλυψη κρυμμένων μυστηρίων. Είμαστε σε έναν αληθινό πνευματικό πόλεμο αυτή τη στιγμή. Είναι καλό εναντίον κακού. Όλοι έχουμε έναν άγγελο στον έναν ώμο και έναν διάβολο στον άλλο. Είμαστε στην κοιλιά του θηρίου, παγιδευμένοι στο σύστημα και δεν υπάρχει διέξοδος από αυτό. Το άλμπουμ το αντιμετωπίζει αυτό».
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

26/8/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου