ΟΙ RAINBOW ME TON RUSS BALLARD KAI O BRIAN MAY ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟΥ SINCE YOU BEEN GONE/ ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ SPINNIG GOLD (FOR KISS FANS)


Ένα τραγούδι,  δύο διαφορετικές εκτελέσεις. Το “Since you been gone”, σύνθεση του Russ Ballard, πρώτα από τον Brian May και τη συναυλία του στο Brixton Academy, με Cozy Powell στα τύμπανα και Neil Murray στο μπάσο και το δεύτερο video από τους Rainbow με την καινούργια σύνθεσή τους του 2018 με Ronnie Romero στο μικρόφωνο και τον Blackmore να μοιράζεται , μια από τις ελάχιστες στιγμές της καριέρας του, τη σκηνή με άλλο κιθαρίστα. Μόνο που αυτός ο άλλος κιθαρίστας, είναι ο συνθέτης του τραγουδιού Russ Ballard. Βλέποντας ξανά και ξανά τα δύο video, νομίζω ότι αυτό των Rainbow είναι λίγο …κρύο, ή κάνω λάθος;  Η φωτογραφία είναι από την εμφάνιση των Rainbow στο Μονάχο το 2017. φωτό: Κώστας Θεοδωρακάκος.

Κι εδώ οι Rainbow

 Δείτε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία Spinning Gold, που πραγματεύεται τη ζωή και την καριέρα του παραγωγού και ιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας Casablanca Records, Neil Bogart. Η σκηνοθεσία έγινε από το γιό  του Tim Bogart. Η Casablanca Records η οποία τη δεκαετία του 70 μεσουράνησε, είχε καλλιτέχνες όπως οι Kiss, Donna Summer, Village People, Lipps Inc, Parliament κ.α. και το όνομά της έγινε συνώνυμο των μεγάλων κι απερίσκεπτων εξόδων, γι αυτό κι έκλεισε. Στο τρέιλερ θα δείτε τους Kiss (τους υποδύονται ηθοποιοί), ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Jeremy Jordan (Neil Bogart), Wiz Khalifa (George Clinton), Ledisi(Gladys Knight), Jason Derulo( Ron Isley), Sam Harris( Paul Stanley) και Casey Likes (Gene Simmons). Η ταινία είχε ξεκινήσει το 2011 με αρχικό πρωταγωνιστή τον Justin Timberlake αλλά διάφορες καθυστερήσεις την έβαλαν στο ράφι και τώρα τελείωσε και είναι έτοιμη να προβληθεί.


ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΟΛΙΟΣ

12/6/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου