NEWS OF THE WORLD (19/1/22)


 • Δεν υπάρχει άνθρωπος που τη δεκαετία του 90 έβλεπε MTV και να μην είχε δει τουλάχιστον μια φορά τη σειρά κινουμένων σχεδίων, Beavis and Butt-Head. Οι δύο κάφροι έφηβοι, με το δικό τους χιούμορ αλλά και την αποτυχία να προσελκύσουν  γυναίκες, πρωτοεμφανίστηκε το 1992 στην ταινία μικρού μήκους «Frog Baseball» και λίγο αργότερα, από το 1993 έως το 1997, σατίρισε την εποχή του στο MTV. Αυτές τις ημέρες ανακοινώθηκε ότι η σειρά επιστρέφει με τους 2 ήρωες να έχουν όλα τα σημάδια της ηλικίας (κοιλιές, ρυτίδες, τριχόπτωση) όπως πολλοί από τους εκατομμύρια τηλεθεατές τους. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία, αλλά σύμφωνα με το δημιουργό της αμερικανικής κωμικής σειράς, Mike Judge, οι δύο ήρωές του θα επιστρέψουν με μια ολοκαίνουργια ταινία στην Paramount.
...Σήμερα....


• Πολλά μυστικά έκρυβε  η συνέντευξη του Slash στο καινούργιο τεύχος του περιοδικού Classic Rock, ειδικά στο σημείο που αναφέρεται στην μη συμμετοχή του συνιδρυτή του συγκροτήματος, Izzy Stradlin στο reunion του 2016. «Πριν διαλυθούμε, ήταν δύσκολο να επικοινωνήσει ο πάντα νηφάλιος Izzy με τη δικτατορική συμπεριφορά του Axel» Την εποχή της Use Your Illusion Tour δεν υπήρχε κρίση στις σχέσεις μας. Κανείς δεν έκρινε τον άλλον και είχαμε το μυαλό μας στην περιοδεία» λέει ο Slash. «Όταν όμως έμαθα ότι ο Izzy φεύγει, ένιωσα αγανάκτηση, πέθανα 18 φορές!. Όταν έφυγε ένιωσα να μας κυττάζει και να σκέπτεται: «Αυτοί οι τύποι θα πεθάνουν!». Στενοχωρήθηκα που έφυγε, αλλά πείσμωσα και είπα θα συνεχίσω και χωρίς αυτόν. Εκ των υστέρων, εξακολουθώ να νιώθω το ίδιο  τον ίδιο θυμό, αλλά και την ίδια διάθεση να συνεχίσω»." Ο Stradlin προσκλήθηκε να συμμετάσχει στην περιοδεία της επανένωσης Not in This Lifetime, η οποία περιελάμβανε τους Slash, Rose και τον μπασίστα Duff McKagan. Ωστόσο, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, όπως ισχυρίστηκε ο Stradlin και τα δύο μέρη «απλώς δεν μπορούσαν να βρουν μια λύση, με τον Izzy αν εστιάζει ότι αισθάνθηκε «ριγμένος» στο οικονομικό. Παράλληλα ο Slash μιλάει για την ύπαρξη πολλών καινούργιων τραγουδιών και την πολύ πιθανή κυκλοφορία καινούργιου δίσκου, ενώ συμπληρωματικά με τα παραπάνω για τον Izzy Stradlin, ενδιαφέρον θα είχε μια συνέντευξη από αυτόν, καθώς ο κιθαρίστας σπάνια μιλάει. Και σίγουρα θα έχει να πει πολλά πράγματα!
• Το πρώτο άλμπουμ τους μετά από 18 χρόνια κυκλοφορούν οι Jethro Tull στις 28 Ιανουαρίου. Τίτλος του "The Zealot Gene"  και θα κυκλοφορήσει σε Special-edition digipak CD, 2πλό βινύλιο που θα περιέχει το cd κι ένθετο, 2CD+Blu-ray artbook και σε περιορισμένη έκδοση 3πλό βινύλιο με 2πλο cd και Blu-ray artbook. Το δεύτερο cd περιέχει συνεντεύξεις και demos. Δείτε το video του ομώνυμου τραγουδιού. 

• Ο James LoMenzo είναι ο τυχερός που θα παίξει μπάσο στο δεύτερο σκέλος της αμερικάνικης περιοδείας των Megadeth που τιτλοφορείται "The Metal Tour Of The Year"και συμμετέχουν και οι Lamb of God ,Trivium και In Flames. O χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του heavy metal μας θυμίζει ότι ο LoMenzo ήταν μέλος των Megadeth ηχογραφώντας τα άλμπουμ "United Abominations" και "Endgame", ενώ στο παρελθόν έπαιξε και με τους Ozzy Osbourne, Zakk Wylde, White Lion και John Fogerty.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, η τραγουδίστρια Ronnie Spector, μέλος των Ronettes που τη δεκαετία του 60 είχαν σαν τα κακά κορίτσια του rock’n’roll κι είχαν επιτυχίες όπως τα "Be My Baby," Baby, I Love You" και "Walking in the Rain." Ειδικά ο τρόπος ερμηνείας της στο "Be My Baby" είχε επηρεάσει τον Brian Wilson των Beach Boys. Το πραγματικό της όνομα ήταν Veronica Bennett και ήταν το πρώτο μέλος του φωνητικού τρίο Ronettes που σχηματίστηκε το 1957 από τη μεγαλύτερη αδελφή της και μια φίλη τους. Το 1963 τις υπέγραψε ο Phil Spector στη δισκογραφική εταιρεία τους και ηχογράφησε το πρώτο τραγούδι τους που ήταν το "Be My Baby". Με τον Phil Spector παντρεύτηκαν το 1968 και απ΄όσα δήλωσε αργότερα, πραγματικά βασανίστηκε ψυχολογικά  για να χωρίσου ν το 1974. Η Bennett άλλαξε το επώνυμό της και έκανε καριέρα σαν Ronnie Spector με το γιό τους Donté Phillip να υιοθετείται το 1969.

• "Call Off The Dogs" είναι το τραγούδι για το οποίο οι Slash Feat. Myles Kennedy and the Conspirators παρουσιάζουν σαν νέο video single από το καινούργιο άλμπουμ τους "4" που θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου.
• Για την Κυριακή 3 Απριλίου μετατέθηκε η ημέρα απονομής των βραβείων Grammy.
• Την τάση που ακολουθούν όλοι οι βετεράνοι μουσικοί, ακολούθησε κι ο David Coverdale, που πούλησε τα δικαιώματα του καταλόγου τραγουδιών των Whitesnake και σε όσα συμμετέχει με τους Deep Purple, στην Round Hill Music.
Η συμφωνία προβλέπει ότι η Round Hill Music Royalty Fund Limited αποκτά τη μουσική δημοσίευση, τα κύρια δικαιώματα και τα δικαιώματα βασικών δικαιωμάτων και συνάπτει μια μακροπρόθεσμη συμφωνία διαχείρισης για τα έσοδα δικαιωμάτων από τον κατάλογο του Coverdale και φυσικά περιλαμβάνει και τα τραγούδια των Whitesnake όπως "Here I Go Again", "Crying In the Rain", "Fool For Your Loving", "Is This Love", "Still Of the Night", "Slow an' Easy" και όσα είχε συνσυνθέσει στα 3 άλμπουμ με τους Deep Purple. Το ποσό δτης πώλησης, δηλαδή πόσα εισέπραξε ο Coverdale δεν ανακοινώθηκε.
• Ακούγεται σαν απειλή: “Οι Iron Maiden θα παίξουν ολόκληρο (σ.σ.ωχ) το καινούργιο άλμπουμ τους Senjutsu» Αυτό δήλωσε ο Bruce Dickinson αλλά προσέθεσε καθησυχάζοντας τους fans τους και τους διοργανωτές των συναυλιών τους, ότι αυτό ΔΕΝ θα γίνει σε αυτή την περιοδεία που θα περάσει από την Αθήνα αλλά σε μεταγενέστερη, που θα γίνει σε μικρά clubs. Ουφ!!!!
• Το επίσημο video clip για το καινούργιο τραγούδι τους παρουσίασαν οι Scorpions. Πρόκειται για το "Rock Believer" που είναι το ομώνυμο τραγούδι από τον ολοκαίνουργιο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου!

•  Πριν αλέκτωρ λαλήσει, οι Judas Priest ανακοίνωσαν επίσημα ότι δεν θα γίνουν κουαρτέτο και θα παραμείνουν πέντε για τις προσεχείς ζωντανές τους εμφανίσεις με τον Andy Sheap να παραμένει στη σύνθεσή τους! Να θυμίσουμε ότι οι Judas Priest θα παίξουν στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, στις 15 Ιουλίου στο Release Athens Festival 2022.
• Για τα δεδομένα τους, καλό είναι. Αυτό μπορώ να γράψω για το καινούργιο video single των Loverboy, “Release” που παρουσίασε το συγκρότημα.








Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου