ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ IRON MAIDEN


Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Τα teasers που είχαν ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες οι Iron Maiden, μάς οδήγησαν στο ολοκαίνουργιο τραγούδι τους που μόλις παρουσιάστηκε με τίτλο "The Writing On The Wall", ξεπερνώντας εύκολα τις πρώτες 0 ώρες το 1.100.000 χτυπήματα στο YouTube. Το τραγούδι είναι σύνθεση των  Adrian Smith και Bruce Dickinson και η παραγωγή του έγινε από τους Kevin Shirley και Steve Harris.
Η ιδέα για το video ανήκει στον Dickinson, ιδέα που πήρε σάρκα κι οστά από δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες και οπαδούς του συγκροτήματος, Mark Andrews και Andrew Gordon, τοι οποίοι στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί με μερικές επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως “The Incredibles”, “Ratatouille”, “Brave”, “Monsters Inc.” και “Finding Nemo”. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Nicos Livesey, επίσης fan της μπάντας.
«Είχα μια ξεκάθαρη ιδέα για το concept που θα συνόδευε το τραγούδι κι έτσι όταν συναντηθήκαμε με τον Mark και τον Andrew ήταν ξεκάθαρο που θα κινούμαστε.
Είμαι πολύ περήφανος για το βίντεο που είναι μια μικρή ταινία.  Πίστευα ότι θα δημιουργήσουμε μαζί κάτι πολύ ιδιαίτερο και πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν οι οπαδοί μας αφού φτιάχτηκε από fans μας».


Το κομμάτι είναι καλό, έχει ΟΛΑ τα συστατικά των τραγουδιών και των υλικών που χρησιμοποιούν οι Iron Maiden, έχει τον ήχο, έχει το καλό ρεφρέν που παραπέμπει σε Maiden που χρησιμοποιούσαν παλαιότερες δεκαετίες. Καλό θα ήταν ο χρόνος του να ήταν μικρότερος και εύχομαι το νέο τους άλμπουμ να μην έχει ξανά 8λεπτα και 10 λεπτά κομμάτια.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

16/7/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου