NEWS OF THE WORLD (4/6/21)

 

• Μόλις πριν λίγες ημέρες ο Bruce Dickinson απέκτησε smartphone ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό είχε ένα παλιό Nokia. O λόγος που αναγκάστηκε(!!!) να το απαρνηθεί, ήταν ότι έπρεπε να κατεβάσει μια εφαρμογή για τη συμμετοχή του στο  φιλανθρωπικό Truants οπότε το παλιό καλό NOKIA μπήκε στο χρονοντούλαπο!
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο του πνεύμονα ο τραγουδιστής  B.J. Thomas, γνωστός στο πλατύ κοινό χάρις στις επιτυχίες του “Raindrops Keep Fallin’ on My Head”(1969), "I'm So Lonesome I Could Cry"(1966)  και “Hooked on a Feeling”(1968). Το 1975 επέστρεψε στο χριστιανισμό και ακολούθησε τη gospel μουσική.

• Οι Styx παρουσίασαν το lyric video του καινούργιου τραγουδιού τους που είναι το "Crash Of The Crown" μέσα από το ομώνυμο ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου. Παράλληλα, το ιδρυτικό μέλος τους οργανίστας και συντραγουδιστής Dennis DeYoung που έχει αποχωρήσει από το 1999 είπε ότι ζήτησε από τα μέλη του συγκροτήματος να βγουν μια reunion περιοδεία αλλά ο Tommy Shaw, τού αρνήθηκε.
• Χώρισαν οι δρόμοι του Neil Starr και των Phil Campbell and the Bastard Sons κι έτσι το συγκρότημα βρίσκεται σε αναζήτηση καινούργιου τραγουδιστή.
• Οριστική αναβολή στο φετινό Wacken Open Air λόγω COVID-19 κι οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι το 31ο φεστιβάλ θα διοργανωθεί από τις 4 έως τις 6 Αυγούστου 2022.

• Μετά από πολύ καιρό ο David Lee Roth παρουσίασε ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο  "Giddy - Up!" με το artwork να είναι ζωγραφισμένο από τον ίδιο (σ.σ. ευτυχώς γι αυτόν που επέλεξε να γίνει τραγουδιστής κι όχι  ζωγράφος! Το"Giddy - Up!" είναι ένα από τα 5 τραγούδια του on line comic που τιτλοφορείται The Roth Project, όπου τον συνοδεύουν οι John 5 κιθάρα, Greg Bissonette ντραμς, Brett Tuggl μπάσο και Luis Conte.
Οι Rage Against The Machine, Roger Waters, Serj Tankian, Roger Waters, Run The Jewels και Patti Smith, είναι μερικοί από τους 600 μουσικούς που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή ζητώντας από τους καλλιτέχνες να προχωρήσουν σε μποϊκοτάζ του Ισραήλ, μέχρι να είναι ελευθερωθεί η Παλαιστίνη.
 • Σε μυθιστόρημα–κόμικ μεταφέρεται η ζωή και η καριέρα του Freddie Mercury, ξεκινώντας από την παιδική του ηλικία στη Ζανζιβάρη έως τα χρόνια των Queen.H κυκλοφορία του θα γίνει από τη Z2 Comics κι ο τίτλος του είναι «Freddie Mercury: Lover of Life, Singer of Songs». Τα κείμενα επιμελήθηκε ο Tres Dean και περιγράφεται  σαν «το πρώτο graphic novel που αποτίει φόρο τιμής σε μια από τις σπουδαιότερες μορφές που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος της μουσικής».Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι των Kyla Smith, Robin Richardson, Safiya Zerrougui, Tammy Wang και Amy Liu και το εξώφυλλο του David Mack.Το βιβλίο «Freddie Mercury: Lover of Life, Singer of Songs» που είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία εδώ θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.
• Το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ ετοίμασε ο πρώην μπασίστας των Hanoi Rocks, Sami Yaffa με τίτλο "The Innermost Journey To Your Outermost Mind" και ημερομηνία κυκλοφορίας την 22α Σεπτεμβρίου2021..
• Οι Nighwish ανακοίνωσαν ότι ο Jukka Koskinen (πρώην Wnitersun) είναι ο αντικαταστάτης του μπασίστα Marco Hietala. Παράλληλα, το συγκρότημα συγκέντρωσε 150.000 viewers που πλήρωσαν εισιτήριο στις 2 virtual συναυλίες του που έδωσε. Το μεγαλύτερο μέρος των θεατών προερχόντουσαν από την Ευρώπη και Β.Αμερική, ενώ οι χώρες από τις οποίες προσέλκυσαν θεατές ήταν συνολικά 108, με τα έσοδα να ξεπερνούν το 1.000.000 euro.

 
 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου