ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΚΑΙ CHICAGO

 

Το 2011 οι Deep Purple είχαν κυκλοφορήσει σε ένα 2πλό cd την εμφάνισή τους στο Montreux Jazz Festival με τη συνοδεία Συμφωνικής Ορχήστρας. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και το δέσιμο συγκροτήματος κι ορχήστρας ήταν προσεγμένο και δεν άφησε τους fans παραπεσμένους.
Εκείνη η κυκλοφορία που είχε τον τίτλο Deep Purple Live At Montreux 2011, θα επανακυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου σε συσκευασία DVD+2CD με το dvd να έχει high definition εικόνα και τα CD επεξεργασμένα σε DTS Surround Sound, Dolby Digital 5.1 και Dolby Digital Stereo audio. Το DVD περιέχει συνέντευξη του συγκροτήματος. Στο Deep Purple Live At Montreux 2011 περιλαμβάνονται όλα τα κλασικάhits τους όπως «Highway Star», «Strange Kind Of Woman», «Lazy», «Perfect Strangers», «Hush», «Woman From Tokyo», «Black Night», «Smoke On The Water» αλλά και κάποια νεότερα όπως «Rapture of the Deep», «Contact Lost», «Knocking at Your Back Door» αλλά και η διασκευή τους στην παλιά επιτυχία των Booker T. & the M.G.’s. “Green Onions”. Τη Συμφωνική διευθύνει ο Stephen «BK» Bentley-Klein, ενώ η σύνθεση των Τιτανοτεράστιων είναι Ian Gillan,  Ian Paice, Roger Glover, Steve Morse και Don Airey.

Το πρώτο live άλμπουμ των Chicago,  Chicago at Carnegie Hall (1971, Νο3 Αμερική) με τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας του, θα επανακυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου σε deluxe έκδοση. Η καινούργια έκδοση θα περιέχει 16 cd(!) με όλες τις ηχογραφήσεις των συναυλιών που είχαν δώσει στο ιστορικό θέατρο και θα συνοδεύεται από 28σέλιδο ένθετο και αφίσα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η δισκογραφική εταιρεία Columbia Records ήταν δύσπιστη αν θα έπρεπε να κυκλοφορήσει το άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε κατόπιν…παρακαλετών του manager του συγκροτήματος.

27/5/21


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου