ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΘΑΝΕ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ TANYA ROBERTS


Μετά από μια σειρά παλινωδιών(!!!), ανακοινώθηκε επίσημα πλέον ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός Tanya Roberts (πραγματικό όνομα Victoria Leigh Blum) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών εξ αιτίας λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος, οδηγώντας σε μόλυνση του αίματος που επιδεινώθηκε λόγω του ιστορικού της σε ηπατίτιδας C. H Roberts
Η Roberts είχε μπει στη ζωή μας τη δεκαετία του 70, όταν αντικατέστησε την Shelly Hack στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Οι Άγγελοι του Τσάρλι  που τη πρόβαλε και η ελληνική δημόσια τηλεόραση! Οι άλλοι δύο Άγγελοι ήταν οι Cheryl Ladd και Jaclyn Smith με τη σειρά να διαρκεί έως και το 1981! Η επιτυχία για την Roberts συνεχίστηκε και στον κινηματογράφο όταν πήρε μέρος στην ταινία View to A Kill (1985) του James Bond όπου υποδύθηκε τη γεωλόγο Stacey Sutton. Έπαιξε σε πολλές άλλες ταινίες χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία όπως τη Sheena: Queen of the Jungle με τελευταία εμφάνιση στην ταινία Deep Down(1994). Μεγάλη επιτυχία γνώρισε παίζοντας στην τηλεοπτική σειρά That '70s Show.
Σύμφωνα με τη Wikipedia, η Roberts αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε από το κρεβάτι χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο Cedar-Sinai Hospital του Los Angeles. Ο συνεργάτης της Mike Pingel πανικοβλήθηκε και θεώρησε ότι πέθανε και το επικοινώνησε από τα social media. Το νέο μεταδόθηκε σε όλα τα αμερικάνικα ειδησεογραφικά sites και τα ευρωπαϊκά, που πήραν την είδηση από τα αμερικάνικα. Κι όλα αυτά ενώ η Roberts ζούσε, αφού δεν είχε διαπιστωθεί ο θάνατός της. Σύμφωνα με το δίκτυο NBC, ο σύντροφός της, Lance O’ Brien είχε ενημερωθεί για τον "θάνατό" της από το προσωπικό του νοσοκομείου και έμαθε τελικώς ότι η ηθοποιός είναι ζωντανή, κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνέντευξής του. Δυστυχώς ο οργανισμός της δεν άντεξε κι έφυγε από τη ζωή στις 4 Ιανουαρίου 2021.


4/1/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Στους Άγγελους του Τσάρλι, η Tanya Roberts ήρθε ως αντιαταστάτρια της ακαταμάχητης (τότε)Farrah Fawcett Major, του πιο δημοφιλούς "αγγέλου" της σειράς (εμένα, μου άρεσε η Jaclyn Smith, αλλά αυτό είναι άσχετο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή