ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ OI BEAVIS KAI BUTTHEAD!

Οι δύο cartoon ήρωες που έγιναν πολύ αγαπητοί στη νεολαία όλου του κόσμου τη δεκαετία του 90 μέσω της εκπομπής τους στο MTV, επανέρχονται στην Αμερική μετά από συμφωνία του δημιουργού τους Mike Judge. Τα καινούργια επεισόδια θα προβληθούν από το Comedy Central της ViacomCBS και περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις της σημερινής νεολαίας, αφού σίγουρα θα έχουν αλλάξει πολλά όσο αφορά το χαρακτήρα του σεναριού. «Οι Beavis και Butt-Head ήταν μια καθοριστική φωνή μιας γενιάς, και δεν μπορούμε να περιμένουμε να παρακολουθήσουμε καθώς περιηγούνται στα ύπουλα νερά ενός κόσμου, έτη φωτός από τα δικά τους».

Οι περιπέτειες των Beavis and Butt-Head διήρκεσαν από το  1993 έως το 1997 και ήταν η δημοφιλέστερη εκπομπή στο MTV, Ευρώπης και Αμερικής με τους εφηβικούς χαρακτήρες της να σχολιάζουν μουσικά βίντεο, με τις χαρακτηριστικές φωνές τους. Βέβαια κατηγορήθηκαν για  προώθηση της βίας, φθάνοντας στο σημείο το κανάλι να παρουσιάζει δήλωση αποποίησης στην αρχή κάθε επεισοδίου, γράφοντας «Οι Beavis και Butt-Head δεν είναι πρότυπα. Δεν είναι καν ανθρώπινοι. Είναι κινούμενα σχέδια. Κάποια από τα πράγματα που κάνουν θα προκαλούσαν τραυματισμό ενός ατόμου, αποβολή, σύλληψη, πιθανή απέλαση. Για να το θέσω με άλλο τρόπο: Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι. "

Η τηλεοπτική επιτυχία τους,έγινε και κινηματογραφική με την ταινία  Beavis και Butt-Head Do America (1996) με τη σειρά να κλείνει τον κύκλο της το Νοέμβριο του 1997 για να επανέλθει το 2011.
2/7/20
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου