ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙΣΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ XLALALA

Η διοργανώτρια εταιρεία συναυλιών XLaLaLa ενημέρωσε το πως θα πάρει πίσω τα χρήματα το κοινό που είχε αγοράσει εισιτήρια για τις συναυλίες που είχε προγαμματίσει. Διαβάστε σε ποιές συναυλίες αναφέρονται 

Αγαπητοί πελάτες,

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση που επιδείξατε στο διάστημα κατά το οποίο παραμένουμε σε αναστολή εργασίας. Δυστυχώς οι πρωτόγνωρες και δυσμενείς αυτές συνθήκες οδήγησαν αναγκαστικά σε καθυστέρηση της έναρξης της διαδικασίας εξαργύρωσης εισιτηρίων των ακυρωθέντων εκδηλώσεων μας.

Σήμερα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε ότι ξεκινάει άμεσα η διαδικασία της επιστροφής του αντιτίμου για τις εξής ακυρωθέντες συναυλίες:

Van Der Graaf Generator - Piraeus 117 Academy (28.03.20)
Ute Lemper - Βασιλικό Θέατρο, Θεσσαλονίκη (28.04.20)
Ute Lemper - Piraeus 117 Academy (29.04.20)
White Lies - Θέατρο Βράχων (30.05.20)
The Long Beach Festival – The Waterboys, Uriah Heep (18.07.20)
The Long Beach Festival – Einsturzende Neubauten (19.07.20)
Einsturzende Neubauten - Θέατρο Βράχων (21.07.20)

Η διαδικασία της επιστροφής του αντιτίμου ανάλογα με τον τρόπο αγοράς εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως κάτωθι:

1. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος της Viva & Hunter Agency (viva.gr & hunteragency.gr), το αντίστοιχο ποσό θα επιστραφεί αυτομάτως στην κάρτα του πελάτη που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά.

2. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν με μετρητά από φυσικό σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου της Viva, οι πελάτες θα πρέπει να αποστείλουν με email στο tickets@xlalala.gr τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού, ώστε να σας γίνει κατάθεση του αντίστοιχου ποσού.

Τα στοιχεία που θα πρέπει να αποσταλθούν είναι:
• Κωδικός παραγγελίας
• ΙΒΑΝ
• Τράπεζα
• Δικαιούχος

3. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από τα καταστήματα Θεσσαλονίκης Musicland, Stereodisc & We Thessaloniki η εξαργύρωση θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο κατάστημα που πραγματοποιήθηκε η αγορά τους.

4. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από το κατάστημα Hunter Agency & Rhythm Records, η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί με μετρητά από το κατάστημα Hunter Agency (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς). Η έναρξη της εξαργύρωσης θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη της αναστολής εργασιών και την επαναλειτουργία του καταστήματος. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σημείωση: η χρέωση υπηρεσίας δεν επιστρέφεται, καθώς έχει παρασχεθεί στην αγορά.
10/6/20
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου