ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ KANSAS

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ των Kansas, με τίτλο  The Prelude Implicit το ιστορικό συγκρότημα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του καινούργιου του άλμπουμ με τίτλο The Absence of Presence. Στο επερχόμενο άλμπουμ συμμετέχει για πρώτη φορά ο οργανίστας Tom Brislin κι κιθαρίστας Zak Rizvi ο οποίος μαζί με τους παλιούς και κλασικούς Phil Ehart (ντραμς) και Richard Williams (κιθάρα) έκαναν και την παραγωγή.

"To The Absence of Presence ακούγεται σαν Kansas" λέει το ιδρυτικό μέλος τους Phil Ehart. "O Zak έγραψε τα περισσότερα τραγούδια του καινούργιου άλμπουμ και μετά την προσθήκη του οργανίστα Tom Brislin, ο ήχος μας έγινε ακόμα πιο πλούσιος. Πρέπει να τα ακούσετε για να καταλάβαιτε τι λέω. Οι Kansas επέστρεψαν πολύ δυνατοί». Ο τίτλος του άλμπουμ προήλθε μετά από μια από τις πολλές επισκέψεις τους σε αεροδρόμιο για μετακίνησεις όπου όλοι είναι Παρόντες Απόντες. Όλοι είναι εκεί, αλλά είναι απορροφημένοι από τα κινητά τους,ipad και laptop.
Το The Absence of Presence θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου, την εποχή που το συγκρότημα θα βρίσκεται σε περιοδεία με τους Foreigner και Europe, στην  Juke Box Heroes που αναμένεται να αποτελέσει την περιοδεία της χρονιάς για την Αμερική.  Όπως βλέπετε για την ώρα έχει γίνει γνωστό μόνο το εξώφυλλο του άλμπουμ, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες  θα παρουσιαστεί και το πρώτο τραγούδι!
3/3/20
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου