ΟΙ HELLOWEEN ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!

Πάνω από 2 χρόνια, οι Έλληνες fans του συγκροτήματος ελπίζαν να ακούσουν την πολυπόθητη ανακοίνωση για τη συναυλία των Helloween στη χώρα μας και να που σήμερα ανακοινώθηκε!  To γερμανικό συγκρότημα θα εμφανιστεί το Σάββατο 14 Νοεμβρίου σαν headliners στο AthensRocks Winter 2020 που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Φαλήρου - Tae Kwon Do και πριν από αυτούς θα εμφανιστούν οι My Dying Bride και οι Domination Inc..
Helloween Pumpkins United

Michael Weikath - Markus Grosskopf - Kai Hansen
Michael Kiske - Andi Deris - Sascha Gerstner - Daniel Löble

Σάββατο 14 Νοεμβρίου – Κλειστό Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do
Winter is coming…but we want out people!


Καλό θα ήταν όλοι οι metalheads να ψάξετε στις ντουλάπες σας για χειμωνιάτικα, μιας και στις 14 Νοεμβρίου θα χρειαστεί να βγείτε όπως πρέπει ντυμένοι στο μεγαλύτερο metal φεστιβάλ που έχει διοργανωθεί ποτέ σε εσωτερικό χώρο και να κατευθυνθείτε στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου – Tae Kwon Do για τη χειμερινή version του AthensRocks! Οι Helloween, στο πλαίσιο της τιτανομέγιστης Pumpkins United Alive II περιοδείας, έρχονται στην Ελλάδα! Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Προχωράμε!

Όπου power metal, μπορείς να βάλεις και Helloween, όπου Helloween αντίστοιχα μπορείς να βάλεις και power metal, μιας και μιλάμε για τους Γερμανούς προπάτορες του ευρωπαϊκού είδους. Στο Αμβούργο κάπου στα 1984, έμελλε να αλλάξει μια για πάντα η ιστορία του σκληρού ήχου. Οι Kai Hansen, (κιθάρα φωνή). Michael Weikath (κιθάρες), Markus Grosskopf  (μπάσο) κι ο ‘Ingo Schwichtenberg (drums) έγιναν Metal Invaders συστήνοντας στο παγκόσμιο κοινό τη σπινταριστή εκδοχή της αγαπημένης τους μουσικής. To “Walls of Jericho”, παρθενικό άλμπουμ των Helloween, στέκει μέχρι και σήμερα αγέρωχο τοτέμ, μετρώντας μόνο οπαδούς κι εθισμένους στην ακρόασή του.

Κάπου εκεί οι δρόμοι του συγκροτήματος συναντιούνται με τον Michael Kiske, βρίσκοντας μια πελώρια φωνή κι ένα ανυπέρβλητο performance. Το κοντέρ γράφει δύο “Keeper of the Seven Keys” κι αμέτρητους οπαδούς να παραληρούν στο άκουσμά του, όσο τα “I Want Out”, “Future World” & “Eagle Fly Free” γίνονται ύμνοι μιας γενιάς. Και της επόμενης κι αυτής που θα έρθει μετά. Οι δρόμοι με τον Hansen χωρίζουν, όμως η δημιουργικότητα των Helloween δεν σταματά, όσο χαιρετίζονται από κοινό και κριτικούς ως η πλέον εμβληματική μπάντα του power metal!

“Pink Bubbles Go Ape” & “Chameleon” ακολουθούν, μέχρι να αποχωρήσει κι ο Μichael Kiske, ενώ ο Schwichtenberg αποχωρεί δύο χρόνια πριν βρει τραγικό θάνατο. Ανακατατάξεις στις Κολοκύθες, με τον Andy Deris να εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός, καταφέρνοντας να χωρέσει στα παπούτσια του αποχωρήσαντα frontman της μπάντας. Φτάνουμε 22 χρόνια μετά, με τον Deris να είναι ο μακροβιότερος τραγουδιστής των Helloween, τραγουδώντας συγκλονιστικά σε κάθε ένα από τα δέκα albums! Άλλοτε πιο πειραματικά (“Better than Raw”), άλλοτε σκοτεινά (“Dark Ride”), άλλοτε τιμώντας τις power metal ρίζες τους (“7 Sinners” & “Straight out of Hell”), το συγκρότημα δεν έριξε ποτέ νερό στο κρασί του, κυκλοφορώντας δίσκους που αγαπήθηκαν πολύ.

Είχε φτάσει όμως η ώρα κάπου στο 2016 για αυτό που προσεύχονταν οι απανταχού οπαδοί τους! Οι Michael Kiske & Kai Hansen επιστρέφουν στο συγκρότημα και η Pumpkins United περιοδεία με όλους τους τραγουδιστές της μπάντας επί σκηνής, γίνεται απολύτως δικαιολογημένα το talk of the town των metal heads του πλανήτη! Το AthensRocks λοιπόν φοράει τα χειμωνιάτικά του και δίνει σάρκα και οστά στο κρυφό όνειρο χιλιάδων fans που ορκίζονται αιώνια πίστη στους Helloween, σε ένα λυσσαλέο show που θα αγγίξει τις 2,5 ώρες! Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου – Tae Kwon Do, ξέρουμε που θα σε βρούμε, γιατί όλοι οι δρόμοι οδηγούν
Πληροφορίες

General Admission Tickets
Στην πρώτη φάση προπώλησης τα εισιτήρια θα κοστίζουν
45 ευρώ
 

Σημεία Προπώλησης
www.highpriority.gr
www.ticketmaster.gr
Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111
Δίκτυο καταστημάτων Public
* Για αγορές μέσω internet και Public υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Φυσικά σημεία προπώλησης
Reload Stores
Ακαδημίας 81, Αθήνα
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00
Σάββατο 10:00-20:00

Metal Era
Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103304133
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30-15:15
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30-20:30

No Remorse Records
Γαμβέτα 4, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103830981
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30-15:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30-20:30

24/2/20


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου