ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ Y&T

Αυτή η στήλη ενδιαφέρει κι αφορά άμεσα  όσους εξακολουθούν να αγοράσουν μουσική στη φυσική μορφή της.Δηλαδή, βινύλιο ή cd! Παρουσιάζονται οι σημαντικότερες επανακυκλοφορίες άλμπουμ που έγραψαν ιστορία, όπως τα τρία σημαντικά άλμπουμ των αμερικάνων Y&T  που επανακυκλοφόρησε η Rock Candy. Πρόκειται για τα άλμπουμ Earthshaker (1981), Black Tiger (1982) και MeanStreak (1983), δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο καινούργιο ακροατήριο αλλά και τους fans του συγκροτήματος να αποκτήσουν αυτά τα τρία άλμπουμ που κατά τη γνώμη του γράφοντος είναι και τα καλύτερα τους.
 Και τα τρία αποτελούν, με διαφορά,  τις καλύτερες στιγμές του συγκροτήματος με το Earthshaker να είναι το πρώτο χρονικά από τα τρία που επανακυκλοφόρησαν και με κομμάτια σαν τα ‘Hungry For Rock’, ‘Dirty Girl’ και ‘I Believe In You’ να είναι από τα καλύτερα τους. Όλως περιέργως οι πωλήσεις του ήταν μεγαλύτερες στην Ευρώπη παρά στην Αμερική που έως και πριν την κυκλοφορία του επόμενου άλμπουμ τους (Black Tiger) παρέμεναν σχετικά άγνωστοι!

Το Black Tiger συνέχισε το δρόμο του Earthshaker και με παραγωγό τον Max Norman (Ozzy Osbourne, Coney Hatch, Malice) έκανε το συγκρότημα γνωστό στην πλατιά μάζα του hard/heavy ακροατηρίου. Με την κυκλοφορία του, το συγκρότημα εμφανίστηκε στη Μ.Βρετανία σε περιοδεία καθώς και στο Reading Festival. Καλύτερα τραγούδια του τα ‘Open Fire’, ‘My Way Or The Highway’, ‘Hell Or High Water’ και το ομότιτλο.
Τέλος το Mean Streak κυκλοφόρησε το 1983 σε παραγωγή Chris Tsangarides και «έβγαλε» κομματάρες σαν τα ‘Midnight In Tokyo’, ‘Hang ‘Em High’ και ‘Down And Dirty’. Η έκδοση του Mean Streak είναι η μόνη που περιέχει 1 bonus τραγούδι, το «I’m not Sorry» ενώ και οι τρεις επανεκδόσεις είναι remastered και συνοδεύονται από πλούσια ένθετα. Επενδύστε άφοβα.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

7/8/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου