Η ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ OCEANIA ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΣΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ FLOATING WORLDS

Ένα πλοίο φάντασμα σε μια μοιραία αποστολή. Αυτό είναι το κεντρικό θέμα του πολύ ενδιαφέροντος άλμπουμ των  Floating Worlds που τιτλοφορείται" Battleship Oceania". Το συγκρότημα αποτελείται από τους Jon Soti φωνητικά, Andreas V κιθάρα, Σοφία Ασσαριώτη πλήκτρα/β’φωνητικά, Μιχάλη Παπαδόπουλο μπάσο και Νικήτα Μανδόλα τύμπανα, Η ηχογράφηση και η μίξη του δίσκου έγινε από τον Διονύση Χριστοδουλάτο  στο “CFN Recordings Studio”, ενώ το mastering έγινε από τον Νάσο Νομικό στο “Vu Productions Mastering Studio". Τέλος, το εξώφυλλο του δίσκου είναι δημιουργία της Βιργινίας Κακάβα.
Μέσω των απρόσμενων αποκαλύψεων και γεγονότων που λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια της ιστορίας μας, ο ακροατής έρχεται αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του πολέμου, τους χειρισμούς ματαιόδοξων ανθρώπων που έχουν αποκλειστικό στόχο το χρήμα και την εξουσία, τον σκοτεινό ρόλο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά επίσης έχει την δυνατότητα να γίνει μάρτυρας της αυτοθυσίας του ενός, για το κοινό καλό, της ειλικρινούς μετάνοιας και της δύναμης της συγχώρεσης.
Ένα ολοκαίνουργιο πολεμικό πλοί, με όλα τα συστήματα της προηγμένης τεχνολογίας, λαμβάνει ένα σήμα από το Αρχηγείο των Μυστικών Υπηρεσιών, ότι σε ένα επιβατηγό πλοίο που πλέει κοντά στη δεύτερη μεγάλη πόλη της χώρας, είναι γεμάτο από φαινομενικά φιλήσυχους τουρίστες, που στην πραγματικότητα είναι τρομοκράτες που σαν σκοπό έχουν να αποβιβαστούν στο πολυσύχναστο λιμάνι της χώρας παίρνοντας ομήρους . Ο πλοίαρχος του Ωκεανίς αναλαμβάνει να τορπιλίσει το πλοίο με τους μεταμφιεσμένους τουρίστες μόνο που η ιστορία δεν τελειώνει εκεί, αφού η πληροφορία που είχε λάβει ο πλοίαρχος ήταν λάθος και το Ωκεανίς μαζί με το πλοίρωμά του γίνεται πλοίο φάντασμα, γεμάτο τύψεις και κατάρες. Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που θα μπορούσε να είχε κυκλοφορήσει και σε βιβλίο! 
 Οι Floating Worlds" δημιουργήθηκαν το 1998 στην Αθήνα και έχουν βγάλει ήδη 2 στούντιο δίσκους, ο πρώτος το 2007 με τίτλο “Only A Dream, Can Kill A Dream…” και ο δεύτερος το 2013, με τίτλο “Below The Sea Of Light”. 
Facebook: https://www.facebook.com/FloatingWorldsGR/
YouTube: https://www.youtube.com/user/FloatingWorldsband
Twitter: https://twitter.com/floating_worlds
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0rHxkubFwx1Mqf72cq3pRy
Instagram: https://www.instagram.com/floating_worlds_official/
Official website: http://www.floatingworlds.gr


7/5/19

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου