ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ROTTING CHRIST ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η αφίσα για τον προηγούμενο χώρο.
Μεγάλη διάσταση πήρε η εμφάνιση των Rotting Christ στην Πάτρα καθώς σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία GG Events, η Μητρόπολη Πάτρας άσκησε πιέσεις στο Δήμο για να μην παραχωρηθεί ο χώρος (η Αίγλη) για το live της Παρασκευής 15 Μαρτίου.
Η GG Events με ανάρτηση της στο Facebook έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι και fans των Rotting Christ είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Δήμος Πάτρας θεώρησε σωστό να αθετήσει τη συμφωνία με την εταιρεία μας για τη διάθεση του χώρου Αίγλη και να μην μας παραχωρήσει την αίθουσα για το live της Παρασκευής, παρόλο που είχε ήδη κατατεθεί το ενοίκιο του χώρου. Ως δικαιολογία πρόβαλαν ότι έχει χαλάσει ο ηλεκτρολογικός πίνακας της αίθουσας και δεν διορθώνεται. Παρόλα αυτά η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στις 16/03 θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα!! Όπως πληροφορηθήκαμε από τα πατρινά μμε και από άτομα που εργάζονται στο δήμο, άτομα της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών πίεσαν το Δήμο να ακυρώσει το event και να μην μας παραχωρήσει την Αίγλη λόγω του υβριστικού και καλά ονόματος της μπάντας προς το πρόσωπο του Ιησού. Ο καθόλα κομμουνιστικός Δήμος μας θεώρησε καλύτερο να αθετήσει τη συμφωνία του και να μας ενημερώσει 2 μέρες πριν την εκδήλωση και αφού είχαμε ήδη μπει σε αρκετά έξοδα ότι δεν μας παραχωρεί την αίθουσα.
Είναι γεγονός ότι ζούμε μεσαιωνικές στιγμές....!
Κόντρα λοιπόν στο νέο μεσαίωνα και στις οπισθοδρομικές τακτικές εμείς θα πραγματοποιήσουμε το live μας στο χώρο METROPOLIS.
14/3/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου