NEWS OF THE WORLD (23/3/19)


  • • Ένα καινούργιο βιβλίο με φωτογραφίες αλλά και ιστορίες από τις περιοδείες των Rush θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου. Τίτλος του Rush: Wandering The Face Of The Earth - The Official Touring History και στις 416 θα διαβάσετε τα πλήρη setlist, ποια συγκροτήματα έπαιξαν μαζί τους support ανά περιοδεία καθώς και ανέκδοτες φωτογραφίες.
• Τέσσερα συγκροτήματα της εγχώριας extreme metal σκηνής, οι Dark Vision, Obduktion,  Arkhangelsk και Fatal Fragments εμφανίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Temple Athens (Ιάκχου 17, Γκάζι).Πόρτες: 20:00 – Εισιτήρια: 7€.
• Τα 20 χρόνια από την ιστορική εμφάνισή τους με τη San Francisco Symphony γιορτάζουν οι Metallica και στις 6 Σεπτεμβρίου στο Chase Cente θα ξαναπαίξουν μαζί. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι οι Metallica είχαν κυκλοφορήσει το 1999 το live album S&M με τη συμμετοχή της San Francisco Symphony. 

• Μετά από μια διακοπή 30 και πλέον χρόνων, το συγκρότημα του Todd Rundgren, οι Utopia επιστρέφουν δισκογραφικά με το άλμπουμ Live At The Chicago Theatre που θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου σε Blu-Ray/DVD και 2 CD.  Στη σημερινή σύνθεση του συγκροτήματος περιλαμβάνονται οι Todd Rundgren, Kasim Sulton, Willie Wilcox και Gil Assayas. 
• Οι  Santana, John Fogerty, David Crosby και Dead & Company (σ.σ. οι παλιοί Grateful Dead) είναι μεταξύ των κλεισμένων ονομάτων για το γενέθλιο φεστιβάλ του Woodstock 50. Ακόμα έχουν κλείσει οι  Black Keys, Robert Plant, Greta Van Fleet, John Sebastian, Melanie, Country Joe McDonald, Canned Heat με τον γιό του Levon Helm, Andy Helm στα τύμπανα.
• Το νέο του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαϊου ο πρώην κιθαρίστας των Mr. Big, Paul Gilbert με τίτλο ‘Behold Electric Guitar’. Δείτε το video για το κομμάτι του "Havin' It".
• Ο ντράμερ των Scorpions, Mikkey Dee θα ανοίξει στις 12 Απριλίου το δικό του rock bar με το όνομα Alabama. Το rock bar βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού και στα εγκαίνια του που θα γίνουν στις 12 Απριλίου στις 8 το βράδυ θα βρίσκεται και οMikkey Dee για να υποδέχεται τον κόσμο:
• Τελείωσε η περιπέτεια υγείας του Ozzy που μετά από ένα μήνα με εξετάσεις και νοσηλεία σε νοσοκομείο, είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

 • Την κυκλοφορία ακόμα μιας συλλογής ανακοίνωσαν οι Rolling Stones. Τίτλος της Honk και θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου, μια ημέρα πριν ξεκινήσει η αμερικάνικη περιοδεία No Filter tour. To Honk θα είναι τριπλό CD και θα περιέχει και bonus disc με 10 καινούργια  live τραγούδια τους όπου μαζί τους παίζει κι ο μαϊντανός  Dave Grohl. Το Honk θα κυκλοφορήσει σε 4πλό βινύλιο. 
• Το πρώτο Metal Howling Festival είναι γεγονός. Το νέο «μωρό» της μεταλλικής μας οικογένειας, έρχεται να προστεθεί στο μουσικό γίγνεσθαι της πόλης μας, ευελπιστώντας με την υποστήριξη και την αγάπη όλων μας, να μεγαλώσει, ν’ ανδρωθεί και κάθε χρόνο να του κάνουμε «γενέθλια» παρέα, παρακολουθώντας το να εξελίσσεται συνεχώς σε κάτι καλύτερο, σε κάτι μεγαλύτερο, που θα συνεισφέρει τα μέγιστα στο εγχώριο Heavy Metal στερέωμα….. Την Κυριακή 07/04 στην σκηνή του Second Skin Club (Δαμοκλέους 8, Γκάζι) θα βρεθούν τέσσερις Αθηναϊκές μπάντες οι Aherusia, Desert Near The End, Thelemite και οι Όχεντρα που παίζουν thrash κι έχουν ελληνικό στίχο.
Running Order:
18:30: Doors Open
19:00-19:35: Όχεντρα
19:45-20:25: Thelemite
20:45-21:45: Desert Near The End
22:00-23:30: Aherusia
Ticket price: €10.00
Αποκλειστική προπώληση εισιτηρίων:
Fullmoon Store Rock Street Fashion
(Θεμιστοκλέους 42, Εξάρχεια 10678, τηλ: 210-3821441 & Νορμανού 7, Μοναστηράκι 10555, τηλ: 211-710 9314) και την ημέρα του φεστιβάλ στο ταμείο του Second Skin Club (Δαμοκλέους 8, Γκάζι).

• Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών ο Στέργιος Δελιαλής, οραματιστής και ιδρυτής του μοναδικού μουσείου Design της χώρας, που έμεινε στα χαρτιά από τα τέλη της δεκαετίας του '90, αλλά και δημιουργός του εξώφυλλου του δίσκου του Διονύση Σαββόπουλου «Το Περιβόλι του Τρελού». 
 • Δείτε το πρώτο επίσημο video του Steve Perry για το τραγούδι "We're Still Here", μέσα από το προσωπικό του άλμπουμ "Traces".
•    Η σημερινή Σήραγγα του Χρόνου μας μεταφέρει στο 1975 όταν οι Kiss έπαιζαν το “Firehouse”. Προσέξτε τον Paul Stanley που φοράει κράνος πυροσβέστη!





Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου