NEWS OF THE WORLD (21/2/19)

• Τόσα tributes συγκροτήματα έχουν βγει, στους Foo Fighters δεν θα έβγαινε;  Οι Foo Bijoux, το “Hellenic Official Foo Fighters Tribute Band” θα παίξουν στο Temple(Ιάκχου 17, Γκάζι) την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019. Πόρτα: 21:00 – Εισιτήρια: 6€ Πληροφορίες: www.facebook.com/events/1277389415746546
• Καινούργιο άλμπουμ έχουν και οι Quireboys. Τίτλος του "Amazing Disgrace" και θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου.
• Σύμφωνα με τον κιθαρίστα των Alter Bridge, Mark Tremonti το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος αναμένεται για τον Οκτώβριο του 2019.
• Δείτε τους Slash ft. Myles Kennedy & Conspirators να παίζουν live το Crazy Train παρουσία του Ozzy και της Sharon. Προσέξτε το ύφος που τους κοιτάει ο Ozzy!!!
• Σε καινούρια συνέντευξή του στο Guitar Podcast Radio, o Ronnie Romero δήλωσε ότι δουλεύει πάνω σε καινούργια κομμάτια με τον Ritchie Blackmore και πως πρόκειται  να τα ηχογραφήσουν μέσα στην τρέχουσα χρονιά.  Δεν αποκάλυψε ούτε το ύφος τους ούτε τίτλους τους αλλά όπως είπε δεν είναι τόσα πολλά για να συμπληρώσουν ένα ολόκληρο άλμπουμ (για την ώρα). Για την ώρα ετοιμάζονται για τις εμφανίσεις των Rainbow μέσα στον Ιούνιο και τα νέα τραγούδια εξαρτώνται από την υγεία του Μαυροφορεμένου (αρθρίτιδα στα δάκτυλα των χεριών). Κώστας Θεοδωρακάκος 

• Ο 98χρονος πατέρας του Paul Stanley, παρακολούθησε τη συναυλία των Kiss στο  Forum του Λος Άντζελες στις 16 Φεβρουαρίου. Η φωτογραφία είναι από τα παρασκήνια!

 • Σε προχωρημένο στάδιο είναι η βιογραφική ταινία για τον David Bowie με τον ηθοποιό Johnny Flynn να ενσαρκώνει τον μεγάλο Άγγλο Star. Η παραγωγή ανακοίνωσε τον τίτλος της, Stardust όμως κάτι δεν πήγε καλά στη συμφωνία με το γιό του Bowie,Duncan Jones ο οποίος με σχετική ανακοίνωσή του λέει ότι δεν συμφωνεί με την ταινία και δεν υπάρχει υποστήριξη εκ μέρους της οικογένεια του. Ο Flynn είναι γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά του Netflix, Lovesick αλλά και από τη συμμετοχή του στην ταινία Beast. Οι παραγωγή για το ρόλο της συζύγου του Angie Bowie έχουν κλείσει την Jena Malone.
• Αυτό είναι το video single των Scars of Broadway του side project του κιθαρίστα των System of A Down, Daron Malakian. Το κομμάτι τιτλοφορείται "Guns Are Loaded" και προέρχεται μέσα από το τελευταίο άλμπουμ τους "Dictator".
• Προσέχουμε για να έχουμε. O Ozzy καλού κακού και μετά από την περιπέτεια της υγείας του ακύρωσε τις εμφανίσεις του σε Ιαπωνία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.
• Ένα box set με 5 άλμπουμ βινύλια των Zombies και με τίτλο The Complete Studio Recordings θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου. Θα περιέχει το πρώτο άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε στην Αμερική με τίτλο She's Not There/Tell Her No, το Odessey and Oracle, το I Love You που είχε κυκλοφορήσει μόνο σε Μ.Βρετανία και Ιαπωνία, το R.I.P που θα κυκλοφορούσε αμέσως μετά το Odessey αλλά ποτέ δεν κυκλοφόρησε και το Oddities & Extras που είναι συλλογή με singles και τραγούδια τους που κυκλοφόρησαν σε βρετανικά άλμπουμ τους.
• Το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ ετοίμασε ο οργανίστας των Dream Theater, Jordan Rudessμε τίτλο "Wired For Madness" που θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου. Μαζί του μερικά πολύ γερά ονόματα καλεσμένων όπως τρία μέλη των Dream Theater, οι Marco Minnemann (ντραμς), James LaBrie (τραγούδι) και John Petrucci κιθάρες, καθώς και οι  , κιθαρίστες Vinnie Moore, Guthrie Govan και Joe Bonamassa . Ακόμα παίζουν και οι ντράμερς Rod Morgenstein και Elijah Wood. Ο Rudess είναι μέλος των Dream Theater από το 1999 και το "Wired For Madness"είναι το 14ο προσωπικό του άλμπουμ.
• Σοβαρά προβλήματα με το νόμο έχει ο Αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης του εναλλακτικού rock, Ryan Adams (σ.σ. καμία σχέση με τον Bryan Adams) ο οποίος κατηγορείται από πολλές γυναίκες για ψυχολογική βία και λεκτική κακοποίηση καθώς και ότι υποσχόταν να προωθήσει την καλλιτεχνική καριέρα τους, με σκοπό να έχει σεξουαλικές σχέσεις μαζί τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι μεταξύ των κατηγόρων του είναι και η πρώην σύζυγός του, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Mandy Moore. Ο Adams πρότεινε σε καλλιτέχνιδες να προωθήσει την καριέρα τους, για να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί τους. Όταν κάποια αρνιόταν, της ασκούσε ψυχολογική πίεση και την παρενοχλούσε με μηνύματα στο κινητό ή στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. «Η μουσική είναι μέσο ελέγχου για αυτόν», εξήγησε η πρώην σύζυγός του,  πρωταγωνίστρια της σειράς This is Us. Ο ίδιος ο Άνταμς διαψεύδει τις κατηγορίες αυτές, ωστόσο ζήτησε συγγνώμη. «Δεν είμαι τέλειος, έχω κάνει πολλά λάθη» ανέφερε στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. «Σε αυτούς που ενδέχεται να πλήγωσα, έστω και άθελά μου, ζητώ ειλικρινά και ανεπιφύλακτα συγγνώμη. Όμως αυτό που παρουσιάζεται στο άρθρο είναι απίστευτα ανακριβές. Δεν θα είχα ποτέ ανάρμοστες επαφές με κάποιαν που θα γνώριζα ότι ήταν ανήλικη. Τελεία και παύλα», συμπλήρωσε.
• Από το βαθύ παρελθόν, βρήκαμε το video των Led Zeppelin για το τραγούδι “In the Evening’ από την θρυλική εμφάνισή τους στο Knebworth το 1979.
21/2/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου