KISS: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 46 ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ!

H αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Kiss, End of the Road ξεκίνησε και ο Rockmachine.gr παρουσιάζει ένα οπτικοακουστικό αφιέρωμα στο μεγάλο συγκρότημα.
Εκφώνηση/παραγωγή: Δημήτρης Κράλλης
Κείμενο: Αλέξανδρος Ριχάρδος
3/2/19/

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. σαφως ενα μεγαλο ονομα που αργησαν και αυτοι να ριξουν τιτλους τελους . Θεωρω οτι ειναι ενα απο τα πρωτα παραδειγματα του τι μπορει να πετυχει το μαρκετιγκ σε συναρτηση με την μουσικη . Η καρτουνιστικη προωθηση της συγκεκριμενης μπαντας επαιξε τεραστιο ρολο στην επιτυχια της , προσδιδοντας ενα 'φανταστικο ' στοιχειο που ειδικα στους πιτσιρικαδες παλαιοτερων εποχων ειχε τεραστια απηχηση περισσοτερο απο την μουσικη τους αυτη καθαυτη . Ειναι συγκροτημα που επεβαλε το image του η το λογοτυπο του περισσοτερο απο την μουσικη του . Το 60% των ατομων που φορανε μπλουζακια , πουλοβερ ,καπελα η εχουν κουκλακια με τις φιγουρες των kiss δεν εχουν ιδεα για την μουσικη τους η αντε να εχουν ακουσει 2-3 κομματια τους . Θεωρω κορυφαια στιγμη τους την στιγμη καπου στα τελη 80'ς οταν εβγαλαν συνεργασια με αλλους καποιες κομματαρες οπως reason to live , forever κτλ . Οι kISS αν δεν ειχαν αυτη την 'superheroes' καρτουνιστικη ιδεα θα ηταν μια μπαντα με πολυ λιγοτερη φημη και εκτοπισμα . Τους εχω δει μονο μια φορα τοτε στην Μαλακασα , οπου οχι μονο απογοητευσαν το κοινο , αλλα σαν 'ουδετερος ' παρατηρητης περιφερομενος , εντοπισα ολοκληρες παρεες να κοιμονται την ωρα της συναυλιας . Ηταν αντιφατικο το θεαμα να βλεπεις ατομα μασκαρεμενα 'kiss' να ριχνουν 'τουφες ' την ωρα της συναυλιας ! Ελπιζω οντως να σταματησουν γιατι ειναι θεωρω μεγαλο προσον να ξερεις ποτε πρεπει να κλεινεις την καριερα σου σε οποιοδηποτε τομεα . Το ιδιο πρεπει αμεσα να κανουν και αρκετοι αλλοι . Φυσικα στουντιακα μπορουν καλλιστα εφοσον εχουν εμπνευση να κυκλοφορουν κατι αλλα ως εκει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσθεσω την πολυ ασχημη εντυπωση που μου εκανε η συμπεριφορα τους ,κυριως δηλαδη των 2 αρχι-kiss στον Eric Carr , ο οποιος στις τελευταιες στιγμες της ζωης τους , ζητησε να αποτελεσει ξανα μελος τους και δεν του ικανοποιησαν αυτη την επιθυμια .Θεωρω οτι ηταν ηθικο ολισθημα . Δεν ξερω τι κανουν στην 'αποχαιρετιστηρια ΄ περιοδεια τους ( ουτε και με ενδιαφερει μουσικα ) θεωρω οτι πρεπει ενα μικρο κομματι να αφιερωθει σε αυτον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή