ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ALAN PARSOΝS, GRAND MAGUS KAI Α NEW REVENGE

Τρεις καλλιτέχνες από διαφορετικές σχολές του rock, ανήγγειλαν τα καινούργια άλμπουμ τους. Ξεκινάμε από το μηχανικό ήχου που το όνομά του έμεινε στην ιστορία της μουσικής λόγω της συνεργασίας του με τους Pink Floyd στο The Dark Side of the Moon και με τους Beatles στο Abbey Road, τον Alan Parsons που έχει καινούργιο προσωπικό άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου. Τίτλος του "The Secret» και σε ένα τραγούδι, τραγουδάει ο Lou Gramm ο ιστορικός τραγουδιστής των Foreinger. Ακολουθεί το πλήρες track list με τον τραγουδιστή κάθε τραγουδιού. Η μουσική των καινούργιων τραγουδιών του περιέχουν πολλά στοιχεία συμφωνικού rock με πολλά καινούργια στοιχεία. Οι στίχοι περιβάλλονται από ένα «Μυστικό» όπως λέει ο ίδιος ο Parsons.
01. The Sorcerer's Apprentice (instrumental)
02. Miracle (lead vocal: Jason Mraz)
03. As Lights Fall (lead vocal: Alan Parsons)
04. One Note Symphony (lead vocal: Todd Cooper)
05. Sometimes (lead vocal: Lou Gramm)
06. Soirée Fantastique (lead vocal: Todd Cooper, Alan Parsons)
07. Fly To Me (lead vocal: Mark Mikel)
08. Requiem (lead vocal: Todd Cooper)
09. Years Of Glory (lead vocal: PJ Olsson)
10. The Limelight Fades Away (lead vocal: Jordan Huffman)
11. I Can't Get There From Here (lead vocal: Jared Mahone)
Οι Σουηδοί Grand Magus, ιδιαίτερα αγαπητοί στη χώρα μας, θα κυκλοφορήσουν στις 19 Μαρτίου το καινούργιο άλμπουμ τους που τιτλοφορείται "Wolf God" σε παραγωγή του Staffan Karlsson.  Για την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί οι μορφές που θα κυκλοφορήσει αλλά σίγουρα θα είναι σε cd και βινύλιο. Τόσο οι Grand Magus όσο και ο Alan Parsons για την ώρα δεν έχουν παρο0υσιοάσει κάποιο video από τα καινούργια τραγούδια τους.
Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες δεκάδων super groups που σχηματίζονται από πρώην μέλη γνωστών συγκροτημάτων, στα πολλά έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα, οι Α New Revenge. Με τρανταχτά ονόματα που στο παρελθόν έχουν παίξει σε μεγάλα συγκροτήματα, οι New Revenge  θα κυκλοφορήσουν στις 29 Μαρτίου το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο  "Enemies & Lovers" και αποτελούνται από τους Tim "Ripper" Owens τραγούδι (πρώην Judas Priest, Iced Earth), Keri Kelli κιθάρα (Slash’s Snakepit, Alice Cooper, Vince Neil),  Rudy Sarzo μπάσο (πρώην Ozzy, Whitesnake, Quiet Riot) και James Kottak ντραμς (πρώην Scorpions, Kingdom Come). Στα πλήκτρα συμμετέχει ο Teddy "Zig Zag" Andreadis των Guns’n’Roses.
9/2/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου