LEE KERSLAKE: ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Ο ιστορικός ντράμερ των Uriah Heep αλλά και ντράμερ σε τρία άλμπουμ του Ozzy (Blizzard of Ozz, Diary of a Madman και Tribute) o 72χρονος σήμερα Lee Kerslake περνά πολύ δύσκολες ώρες, αφού οι γιατροί δεν του δίνουν περισσότερους από 8 μήνες ζωής. Θα μου πείτε πολλές φορές το ακούσαμε αυτό και πολλές φορές οι γιατροί έπεσαν έξω. Μακάρι να συμβεί το ίδιο στη δική του περίπτωση. Ο Lee Kerslake, διαγνώστηκε με καρκίνο στον προστάτη ο οποίος έκανε μετάσταση στα κόκαλα, ενώ έχει ψωρίαση κι αρθρίτιδα η οποία προήλθε από την ψωρίαση. Οι δικαστικές μάχες κατά του Ozzy και της Sharon για τα δικαιώματα που στα 3 άλμπουμ του στοίχισαν εκατοντάδες χιλιάδες λίρες και το αποτέλεσμα είναι να είναι σοβαρά άρρωστος με ανάγκη θεραπείας και χωρίς χρήματα. Ποιός; Αυτός που έπαιζε στα ιστορικά άλμπουμ των Uriah Heep, Demons and Wizards, Magician’s Birthday, Sweet Freedom, Live 1973, Wonderwolrd, Firefly, Fallen Angel έως και το Between two Words, αυτός που έπαιξε στα κομμάτια που έκτισαν την καινούργια καριέρα του Ozzy μετά τους Black Sabbath, τα “Crazy Train’, “I don’t Know”, “Mr. Crowley”, "Over the Mountain", "Flying High Again" κ.α., αυτός όπου εμφανιζόταν αποσπούσα το θερμό χειροκρότημα και την αποθέωση.  Ο Kerslake είχε ζητήσει  με γράμμα του προς την Sharon Osbourne να του στείλει τη τιμητική διάκριση των πλατινένιων δίσκων "Blizzard Of Ozz" and "Diary Of A Madman", για τις πωλήσεις τους στην Αμερική.
Η φωτογραφία δείχνει όχι μόνο ότι πήρε τους πλατινένιους δίσκους αλλά και τη χαρά ενός τόσο καλού ντράμερ που στη ζωή του γνώρισε τόση δόξα και χειροκρότημα να κρατά με υπερηφάνια τους παλτινένιους δίσκους, έχοντας στο στήθος του το χειρόγραφο γράμμα που του έστειλε ο  Ozzy μαζί με τους δίσκους.
Ο Kerslake γράφει, όσο του επιτρέπει η κατάστασή του την αυτοβιογραφία του αλλά και ηχογραφεί το προσωπικό του άλμπουμ "Eleventeen" που ελπίζει να κυκλοφορήσει πριν πεθάνει.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
21/1/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment