NEWS OF THE WORLD (19/1/19)

• Το τέταρτο άλμπουμ τους παρουσίασαν οι Burning Rain. Τίτλος του "Face The Music" και η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 22α Μαρτίου. Οι Burning Rain αποτελούνται από τους Doug Aldrich κιθάρα, Keith St. John τραγούδι, Brad Lang μπάσο και Blas Elias ντραμς. Δείτε το video για το τραγούδι "Midnight Train".
• H εκδοτική εταιρεία Fryktos ανακοίνωσε την επανέκδοση σε δυο ελληνικών death/black metal fanzines της δεκαετίας του ’90. Πρόκειται για τα Blasphemous και Buttfuck τα οποία περιέχουν πλούσιο υλικό με πολλές συνεντεύξεις. To BLASPHEMOUS "The Book" με 2 τεύχη του Magus (Necromantia, Thou Art Lord, ex-Rotting Christ) που αρχικά δημοσιεύτηκαν το 1993-94 ανατυπώθηκαν σε μια πολυτελή έκδοση με 45 συνεντεύξεις και 158 σελίδες. Το δεύτερο  fanzine είναι το BUTTFUCK  "The UNDERGROUND archives – 1988-1993" από τη δεκαετία του 80 και περιέχει θέματα hardcore, punk, noise, crossover, thrash, death και του 2ου wave του black metal. Συνολικά περιέχει 125 συνεντεύξεις και 420 σελίδες. Μπορείτε να τα αποκτήσετε από εδώ.
• Στις 26 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το 8ο και τελευταίο άλμπουμ των Cranberries με τίτλο "In The End". Τα τραγούδια του είχαν γραφτεί πριν το θάνατο της τραγουδίστριας Dolores O'Riordan και πρώτο video single είναι το "All Over Now".
• "Rain Of Fury" είναι ο τίτλος του καινούργιου τραγουδιού των Rhapsody of Fire μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους "The Eighth Mountain" που θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου.
• Για τη συμπλήρωση 31 χρόνων από την κυκλοφορία του άλμπουμ τους Hysteria οι Def Leppard παρουσίασαν το παρακάτω video.
• Το 2016 ο Michael Schenker σχημάτισε τους Michael Schenker Fest με τρείς παλιούς του γνώριμους τραγουδιστές, τους Gary Barden, Graham Bonnet και Robin McAuley. Μαζί τους ο μπασίστας Chris Glen, ο ντράμερ Ted McKenna και ο κιθαρίστας/οργανίστας Steve Mann. Λίγο αργότερα στην παρέα προστέθηκε και ο τραγουδιστής  Doogie White. Ήδη η καλή παρέα που ονομάζεται  Temple of Rock έχει κυκλοφορήσει το άλμπουμ "Resurrection" και ανακοίνωσε το καινούργιο, άτιτλο για την ώρα, καινούργιο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι.
• Δείτε το animation video των Dream Theater για το καινούργιο τραγούδι τους ‘Fall Into The Light’ από τον καινούργιο δίσκο τους “Distance Over Time” που θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2019.
• Λίγες ημέρες πριν την εμφάνισή τους στη χώρα μας δείτε το lyric video των Uriah Heep για το τραγούδι τους "Knocking At My Door" αν και η φτωχή άποψη μου είναι ότι καλύτερο τραγούδι από το καινούργιο άλμπουμ τους είναι το Waters Flowin'.
• Δείτε τους Pavlov’s Dog στο καινούργιο τραγούδι “Paris” ηχογραφημένο live στο Ghent του Βελγίου το Νοέμβριο του 2018. Το τραγούδι μπορείτε να το βρείτε στο τελευταίο άλμπουμ  “Prodigal Dreamer” (2018).
•  Αποχώρησε από τις Vixen, η κιθαρίστρια Janet Gardner και οι υπόλοιπες θα συνεχίζουν ψάχνοντας την αντικαταστάτρια της.
• Για το Νοέμβριο προβλέπεται η κυκλοφορία του καινούργιου δίσκου των Tygers of Pan Tang.
• Για το τέλος οι Slade στη διασκευή τους στο Hear me Calling (των Ten Years After) από τη γερμανική τηλεόραση.


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου