ΦΗΜΕΣ: ΟΙ GUNS AND ROSES ΣΤΟ STUDIO!!!!!

Φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, θέλουν τους Guns’n’Roses στο studio να ηχογραφούν μια διασκευή στην επιτυχία των T-Rex και του Marc Bolan Children Of The Revolution (1972, Νο 2 Μ.Βρετανία).
Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 και θα είναι tribute στον Marc Bolan και στις μεγάλες επιτυχίες των T. Rex. Παρ’ όλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτε και γενικά υπάρχει μια έντονη μυστικότητα γύρω από τις ηχογραφήσεις, άλλοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο tribute είναι οι U2, Elton John, Foo Fighters, Nick Cave, Perry Farrell, Marc Almond και Joan Jett. Παράλληλα με την κυκλοφορία του άλμπουμ θα ετοιμάζεται κι ένα ντοκιμαντέρ για τον Marc Bolan.
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι οι Guns’n’ Roses το 1993 για το άλμπουμ τους "The Spaghetti Incident?" (διάβασε εδώ την ιστορία του εξώφυλλου) είχαν διασκευάσει και πάλι T.Rex και Marc Bolan με το τραγούδι “Buick MacKane.
Η παρουσία των Gunners στο studio μπορεί να είναι η αρχή για μια σειρά ηχογραφήσεων καινούργιων τραγουδιών, κάτι που έχουν να κάνουν από το 1994 όταν και ηχογράφησαν το "Sympathy for the Devil" για το soundtrack της ταινίας Interview with a Vampire. Πάντως το 2019 θα είναι η χρονιά που θα δείξει αν οι Guns'n'Roses αποφασίσουν να επιστρέψουν στο studio για να ηχογραφήσουν καινούργια τραγούδια!
Από την άλλη πλευρά, ο μπασίστας του συγκροτήματος Duff McKagan τελειώνει το remix των τραγουδιών για το καινούργιο το άλμπουμ του, με όση δόση αλήθειας διαθέτω, αλλά ποιος ενδιαφέρεται;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
9/12/18

Υ.Γ.
Τελικά με δήλωση του παραγωγού του άλμπουμ οι Guns'n'Roses ΔΕΝ συμμετέχουν. Διάβασε εδώ!
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου