ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ DREAM THEATER ΚΑΙ ΤΟ LIVE ΤΩΝ ACCEPT!!!

Δυόμισι χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου studio άλμπουμ τους "The Astonishing",  οι Dream Theater ανακοίνωσαν ίοτι το Φεβρουάριο του 2019 θα κυκλοφορήσουν το καινούργιο άλμπουμ τους. Τίτλος του "Distance Over Time" και θα είναι το 14ο στην  δισκογραφία τους. Το συγκρότημα ήδη παρουσίασε το πρώτο μεγάλο σκέλος της αμερικάνικης περιοδείας του που θα ξεκινήσει στις 20 Μαρτίου από το San Dirgo. Προσέξτε, τον υπότιτλο της αφίσας που γράφει "Celebrating 20 Years Of Scenes From A Memory", αναφέροντας ότι κλείνουν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του concept άλμπουμ "Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory" το οποίο δεν έχει παιχτεί ποτέ live, ολόκληρο! Πάντως, το συγκρότημα δεν έχει διευκρινίσει αν στην περιοδεία κυκλοφορίας του νέου του δίσκου, θα παίξει ολόκληρο το "Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory".
Σύμφωνα με το Δελτίου Τύπου, το "Distance Over Time" που ηχογραφήθηκε φέτος το καλοκαίρι, επιστρέφει στον ήχο του συγκροτήματος που είχε στο ξεκίνημά του. Ο τραγουδιστής James LaBrie, περιγράφοντας τον ήχο του το είχε χαρακτηρίσει «βαρύ κι επιθετικό’, ενώ ο κιθαρίστας John Petrucci είχε πει «ότι η μουσική του είναι heavy, progressive, melodic, shredding και epic» Απομένει να το ακούσουμε και να έχουμε ιδίαν άποψη. Το "Distance Over Time" θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσουν από την καινούργια δισκογραφική εταιρεία τους InsideOut Music μετά από σειρά ετών στις Warner Music Group και Roadrunner Records.Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι μορφές που θα κυκλοφορήσει, αλλά εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει ενημέρωση από το συγκρότημα!
Στις 23 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο live άλμπουμ των Accept με τίτλο "Symphonic Terror - Live At Wacken 2017". Η συναυλία που περιέχει, βιντεοσκοπήθηκε/ηχογραφήθηκε στις 3 Αυγούστου 2017 στο  Wacken Open Air μπροστά σε 80.000 αλαλάζοντες fans τους. Η διάρκεια της συναυλίας είναι 2 ώρες και χωρίζεται σε τρία μέρη: Στο πρώτο το συγκρότημα παίζει μια σειρά κλασικών κομματιών τους όπως "Restless And Wild","Pandemic" αλλά και 2 καινούργια, τα "Die By The Sword" και"Koolaid". Στο δεύτερο μέρος ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Wolf Hoffmann με τη συνοδεία συμφωνικής ορχήστρας παίζει κομμάτια από το προσωπικό του άλμπουμ "Headbangers Symphony" που περιέχει metal διασκευές γνωστών κλασικών συνθετών (Beethoven, Mozart, Vivaldi).

 Στο τρίτο και τελευταίο μέρος οι Accept με τη συνοδεία της συμφωνικής παίζουν μια σειρά υπερκλασικών κομματιών τους  όπως "Princess Of The Dawn", "Breaker", "Fast As A Shark", "Metal Heart", "Stalingrad", "Shadow Soldiers", ‘Teutonic Terror" για να κλείσουν με μια 9λεπτη εκτέλεση του "Balls To The Walls". Αρχές του 2019 το συγκρότημα θα βγει μεγάλη περιοδεία με τη συνοδεία ορχήστρας στην Ευρώπη. Ελπίζουμε να εμφανιστούν και εδώ. Το "Symphonic Terror - Live At Wacken 2017" θα κυκλοφορήσει σε Blu-ray+2CD digipak, DVD+2CD digipak, 2CD digipak,  3πλό βινύλιο με μεγάλο ένθετο και αφίσα αν το παραγγείλετε κατ’ ευθείαν από το site της Nuclear Blast), Blu-ray+DVD+2CD earbook  και BluRay+DVD+2CD earbook + photo card (signed κατ’ ευθείαν από το site της Nuclear Blast).
DVD/Blu-ray track listing:
Part 1: Accept
01. Die By The Sword
02. Restless And Wild
03. Koolaid
04. Pandemic
05. Final Journey
Part 2: Headbanger's Symphony
06. Night On Bald Mountain
07. Scherzo
08. Romeo And Juliet
09. Pathétique
10. Double Cello Concerto In G Minor
11. Symphony No. 40 In G Minor
Part 3: Accept with Orchestra
12. Princess Of The Dawn
13. Stalingrad
14. Dark Side Of My Heart
15. Breaker
16. Shadow Soldiers
17. Dying Breed
18. Fast As A Shark
19. Metal Heart
20. Teutonic Terror
21. Balls To The Wall
Bonus:
22. Making Of: Wacken
23. Making Of: Headbanger's Symphony


3/11/18

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου