ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΩΝ DISTURBED KAI IGGY POP

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τη συναυλία των Disturbed (30/6, Κλειστό Φαλήρου) και του του Iggy Pop (8/6, Πλατεία Νερού):
H προπώληση των Disturbed ξεκινάει στα 30 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτήριων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 33 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία, ενώ η καταληκτική τιμή, στο ταμείο το βράδυ της συναυλίας, θα είναι 45 ευρώ. Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 80 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 100 ευρώ.

Η προπώληση του Iggy Pop ξεκινάει προς 35 ευρώ, και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους , η τιμή θα διαμορφωθεί στα 40 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 80 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 100 ευρώ.
 Διάθεση:
 Τηλεφωνικά / στο 11876
Online / www.viva.gr / www.releaseathens.gr
 Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

:

https://releaseathens.gr/tickets/

https://www.viva.gr/tickets/music/gipedo-tae-kwon-do/disturbed/








https://releaseathens.gr/tickets/

https://www.viva.gr/tickets/tickets/music/plateia-nerou/release-athens-2019/




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου