LEONARD COHEN, DOLORES O’RIORDAN (CRANBERRIES): ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!

Ακυκλοφόρητο υλικό του Leonard Cohen που επεξεργάζεται ο γιος του, Adam Cohen θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι πατέρας και γιός είχαν συνεργαστεί στο τελευταίο άλμπουμ του Leonard Cohen, You Want it Darker που είχε κυκλοφορήσει το 2016 κι είχε κυκλοφορήσει μόλις 19 ημέρες πριν το θάνατό του!

«Ανέλαβα το καθήκον να τελειώσω κάποια κομμάτια που είχαν δουλευτεί από τον πατέρα μου  και τα επεξεργάζομαι όπως έκανα και στα τραγούδια του στο άλμπουμ You Want it Darker.Είναι μια περίεργη δουλειά να ακούς τη φωνή του πατέρα σου που δεν υπάρχει πια»
Παράλληλα στις 2 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει ακόμα μια ποιητική συλλογή του Leonard Cohen με τίτλο The Flame.
Ακόμα δεν έχει κλείσει χρόνος από την ημέρα που πέθανε η Ιρλανδή τραγουδίστρια των Cranberries, Dolores O’Riordan (15 Δεκεμβρίου 2018) και ανακοινώθηκε η επανακυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο Everybody else is doing it, so why can’t we?
Το άλμπουμ συμπλήρωσε 25 χρόνια ζωής και επανακυκλοφορεί στις 19 Οκτωβρίου σε 4πλή cd κασετίνα με το αυθεντικό άλμπουμ, session outtakes, B sides, demos και radio sessions! Μεταξύ αυτών θα υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο “Iosa”, σύνθεση της O’Riordan, γραμμένο για τον παππού της, όπου το τραγουδάει στα αρχαία σκοτσέζικα (Gaelic)! Το “Iosa”, σημαίνει στα αγγλικά Jesus και οι στίχοι τους αναφέρονται σε μια προσευχή. Όπως είπε ο κιθαρίστας των Cranberries, Noel Hogan το συγκρότημα δουλεύει πάνω σε κάποια μισοτελειωμένα τραγούδια που είχε αφήσει η O’Riordan πριν πεθάνει. Μόλις κυκλοφορήσουν, το συγκρότημα θα διαλυθεί αφού δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν!   4/10/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου