NEWS OF THE WORLD (22/9/18)

• Στο Minsk της Λευκορωσίας βρίσκονται οι Rammstein όπου τελειώνουν τις μίξεις του καινούργιου άλμπουμ τους όπου τους συνοδεύει ορχήστρα και χορωδία. Να δούμε τι θα ακούσουμε!

Οι κόκκινες λέξεις αποτελούν links και μπορείτε να τις πατήσετε.
• Κατ΄ευθείαν στο Νο1 του αμερικάνικου chart πήγε το καινούργιο άλμπουμ των Paul McCartney με τίτλο «Egypt Station». Το τελευταίο άλμπουμ του που είχε πάει Νο 1 στην Αμερική ήταν το «Tug of War» το 1982! Το «Egypt Station» πούλησε την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του 153.000 αντίτυπα στην Αμερική.
• Το "We're Still Here" είναι το τρίτο video single που παρουσιάζει ο Steve Perry από το επερχόμενο τρίτο προσωπικό του άλμπουμ.
• Για τους Dream Child έχουμε ξαναγράψει. Το supergroup(;) που αποτελείται από τους Craig Goldy κιθάρα (Dio, Giuffria), Wayne Findlay κιθάρα/πλήκτρα( MSG), Simon Wright ντραμς (AC/DC, Dio, Operation: Mindcrime), Rudy Sarzo μπάσο(Quiet Ruiot, Whitesnake, Ozzy, Dio) και Diego Valdez τραγούδι (Helkter), παρουσίασαν το video single "Midnight Song" μέσα από το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο "Until Death Do We Meet Again".
• Αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή, δίνει ο μεγάλος κιθαρίστας των Allman Brothers, Dickey Betts, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Είχε βγει από το σπίτι του κι έπαιζε με το σκύλο του όταν γλίστρησε και χτύπησε άσχημα το κεφάλι του. Έχει  υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή.
Cinderella: The Mercury Years είναι ο τίτλος του cd  box set του αμερικάνικου συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου και θα περιέχει τα άλμπουμ τους Night Songs, Long Cold Winter, Heartbreak Station και Still Climbing. Τη συλλογή θα συνοδεύει ένα 5ο cd με b-sides και live κομμάτια και ένα 16σέλιδο ένθετο.

• Αποχώρησε από τους Black Star Riders ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος τους,  Damon Johnson για «να αφοσιωθεί στην προσωπική του καριέρα». Τη θέση του θα πάρει από την 1η Ιανουαρίου 2019 ο Christian Martucci των Stone Sour.
• Δείτε ένα μοναδικό video δύο εξαιρετικών κιθαρίστων, Gus G. και Vinnie Moore να τα δίνουν όλα στο instrumental καινούργιο τραγούδι, "Force Majeure". Οι Gus, Vinnie και Richie Kotzen περιοδεύουν αυτή την εποχή στην Αμερική, ενώ τελευταίο άλμπουμ του έλληνα κιθαρίστα είναι "Fearless"(2018), όπου τον συνοδεύουν οι Dennis Ward μπάσο/τραγούδι (Pink Cream 69, Unisonic) και Will Hunt ντραμς (Evanescence.
• Μετά από πολλά χρόνια ένα καινούργιο κατάστημα δίσκων άνοιξε ή καλύτερα ξανά άνοιξε στην Αθήνα. Πρόκειται για το Reload που είχε κλείσει από τα τέλη του Δεκέμβρη. Από το χώρο που βρισκόταν, στην οδό Πανεπιστημίου 54, μεταφέρθηκε στην ίδια περιοχή, στην οδό Ακαδημίας 81, εκεί που παλαιότερα στεγαζόταν το Rock City. Καλές δουλειές.
Το καινούργιο Reload στην οδό Ακαδημίας 81.
 • Και οι R.E.M. έχουν έτοιμο ένα box set που θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου. Τίτλος του R.E.M. at the BBC και όπως λέει ο τίτλος του περιέχει όλες τις εμφανίσεις τους στο BBC (σ.σ κι είναι πολλές) μεταξύ 1984 και 2008. "Οι R.E.M.μεγάλωσαν με το BBC" μέσα από μια ιστορική σχέση που κατέληξε στην ηχογράφηση δεκάδων τραγουδιών και την εκπομπή τους στο ραδιόφωνο» Η συλλογή είναι must για τους fans του αμερικάνικου συγκροτήματος, αφού περιέχει και live αλλά και studio ηχογραφήσεις τους! Συγκεκριμένα, περιέχεται η συναυλία τους στο Nottingham's Rock City του 1984, η εμφάνισή τους στο Milton Keynes την εποχή κυκλοφορίας του άλμπουμ Monster, η  headlining εμφάνισή τους στο Glastonbury Festival του 1999 και η συναυλία που έδωσαν με ονομαστικές προσκλήσεις το 2004 στο St. James Church του Λονδίνου. Ένα cd περιέχει εμφανίσεις τους στην εκπομπή του John Peel το 1998 αλλά και την εμφάνισή τους στο Radio 1 το 2008. Το DVD περιέχει ολόκληρη την εμφάνισή τους στην εκπομπή Later ... With Jools Holland(1998), τραγούδια από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και μια 60λεπτη ταινία με συνεντεύξεις των μελών. Το box set θα κυκλοφορήσει και σε 2πλό cd και 4πλό βινύλιο!
• Ο Jim Peterik, βασικός σύνθετης, κιθαρίστας και πιανίστας των Survivor ετοιμάζει το καινούργιο του προσωπικό άλμπουμ. Δεν έχουν ανακοινωθεί πολλές πληροφορίες, παρά μόνο ότι θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019.
22/9/18

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου