WHITESNAKE: KANTE AKOMA ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Σε συνέντευξή του στο Juice FM, o κιθαρίστας των Whitesnake, Joel Hoekstra προσπαθώντας να καλύψει το μεγάλο κενό από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του καινούργιου άλμπουμ του συγκροτήματος, "Flesh & Blood" μέχρι τις αρχές του 2019 που θα κυκλοφορήσει είπε: “ Όλοι είμαστε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.. Δεν ξέρω πόσα τραγούδια ακριβώς θα συμπεριλάβει ο David Coverdale στο άλμπουμ, επειδή ηχογραφήσαμε 18 και σίγουρα δεν θα χρησιμοποιηθούν όλα». Και συνέχισε «Ορισμένα τραγούδια του "Flesh & Blood" έχουν στοιχεία από το ύφος των τραγουδιών των Deep Purple και είναι λογικό. Κάποια άλλα φέρνουν στο μυαλό τον ήχο του συγκροτήματος της εποχής των άλμπουμ 'Slide It In', «'87» και 'Slip Of The Tongue'. Γενικά ο ήχος μας θα αρέσει σ΄όλους τους fans»
Το "Flesh & Blood" θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει ήδη αλλά κάποια τεχνικά προβλήματα, που δεν ανακοινώθηκε η φύση τους το πήγαν πίσω, δηλαδή θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019, χωρίς να έχει ανακοινωθεί η καινούργια ημερομηνία.
Ο Hekstra (πρώην κιθαρίστας των Night Ranger και Trans Siberian Orchestra)πήρε τη θέση του αποχωρήσαντος Doug Aldrich. To συγκρότημα τελείωσε τα γυρίσματα του video για το καινούργιο τραγούδι του "Shut Up & Kiss Me" που δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα και βρίσκεται σε περιοδεία στην Αμερική με τους Foreigner και τον Jason Bonham.

Την πιο μεγάλη αλήθεια όμως είπε ο κιθαρίστας των Trixter, Steve Brown, o οποίος πρόσφατα ξανά αντικατέστησε τον Phil Collen στους Def Leppard μετά από ένα οικογενειακό πρόβλημα. «Είναι λυπηρό να βλέπεις τον Paul Stanley των Kiss και τον David Coverdale να αγωνίζονται (σ.σ. χρησιμοποίησε τη λέξη struggling) να βγάλουν μια ψηλή κορώνα». Πόση αλήθεια έχουν αυτές οι 20 λέξεις!
5/8/18.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου