ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ: ΔΥΟ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΑΠΗ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ WACKEN FESTIVAL!

Δυο ηλικιωμένοι τρόφιμοι γερμανικού οίκου ευγηρίας στο Αμβούργο, το έσκασαν (δηλαδή έφυγαν παρά τη θέληση των νοσοκόμων τους για να παρακολουθήσουν το Wacken festival  κι όταν ήρθε η αστυνομία να τους παραλάβει, αρνήθηκαν να επιστρέψουν γιατί το festival θα συνεχιζόταν για ακόμη μία μέρα. Τελικά μτά από την πίεση της αστυνομίας οι δύο παππούδες επέστρεψαν στο γηροκομείο.
Οεκπρόσωπος της Αστυνομίας, Merle Neufeld, δήλωσε στην τοπική Norddeutscher Rundfunk ότι οι ηλικιωμένοι ήταν fans του heavy metal και όταν τους βρήκαν ήταν «ζαλισμένοι και δεν είχαν καλή αίσθηση προσανατολισμού» (σ.σ φαντάσου τι headbanging έκαναν!)
Μεταξύ των ονομάτων του φετινού Wacken Open Air Festival, που συγκέντρωσε  75.000 θεατές ήταν οι Danzig, Judas Priest, Hatebreed, In Flames, Running Wild, Arch Enemy, Firewind κ.α. ήταν ανάμεσα στις μπάντες που εμφανίστηκαν στη φετινή διοργάνωση. Είναι τέτοια η οργάνωση του φεστιβάλ που ήδη έχουν ανακοινωθεί τα όνόματα των Sabaton, Parkway Drive, Demons & Wizards, Powerwolf, Airbourne, Rose Tattoo, Within Temptation, Meshuggah, Krokus, Dark Funeral και Αvatar για το Wacken του 2019. Δικαιόπολις)
6/8/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment