NEWS OF THE WORLD (27/8/18

• Ακόμα ένα άλμπουμ των Kinks έκλεισε 50 χρόνια κυκλοφορίας και επανακυκλοφορεί σε ειδική box set έκδοση 5cd. Πρόκειται για το The Kinks are the Village Green Preservation Society. Ο βασικός συνθέτης και τραγουδιστής του αγγλικού συγκροτήματος, Ray Davis είπε ότι με το άλμπουμ αυτό έχει όλη την αθωότητα των νεανικών του χρόνων αλλά και μιας ολόκληρης γενιάς. Η Super Deluxe έκδοση θα περιέχει τη stereo και mono ηχογράφηση από τις αρχικές  HD ταινίες, singles και B-sides. Ένα τρίτο cd θα περιέχει εναλλακτικές ηχογραφήσεις, το τέταρτο συνεντεύξεις στο BBC και το πέμπτο demos. Συνολικά στα 5 cd θα υπάρχουν 174 τραγούδια!. Ένα από αυτά είναι ακυκλοφόρητο κι είναι το "Time Song" που μπορείτε να δείτε κι ακούσετε πιο κάτω. Η κυκλοφορία του The Kinks are the Village Green Preservation Society θα γίνει και σε stereo και mono βινύλιο 180 γρμ και θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου.
• Δείτε το νέο video single των Bring me the Horizons με τίτλο "Mantra" από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Amo" που θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιανουαρίου 2019.
• Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ των Stone Sour με τίτλο "Hydrograd" και το συγκρότημα με την ευκαιρία της deluxe κυκλοφορίας του, παρουσιάζει το video single του “Knievel Has Landed". Η καινούργια deluxe έκδοση του "Hydrograd" ήδη έχει κυκλοφορήσει και είναι διπλή με 13 ακυκλοφόρητα τραγούδια, από τα οποία 3 είναι live, 4 ακουστικά και 6 studio.
• Εγχειρίστηκε στον εγκέφαλο ο κιθαρίστας των Stryper, Oz Fox, και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Η γυναίκα του, Annie Lobert έγραψε στο facebook: "Η επέμβαση ήταν πετυχημένη. Ο Oz δεν αισθάνεται πονοκεφάλους και απολαμβάνει τα απλά πράγματα σπίτι μας. Είμαστε κουρασμένοι αλλά ευτυχισμένοι".
• Στις 19 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το προσωπικό άλμπουμ του πρώην κιθαρίστα  των Megadeth, Marty Friedman με τίτλο "One Bad M.F. Live!!".
•  Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Mitch Malloy στη θέση του Terry Llous, o κιθαρίστας των Great White, Mark Kendall διαψεύδει κάθε φήμη περί επιστροφής του ιστορικού τραγουδιστή του συγκροτήματος Jack Russell.
• Στο καινούργιο 6ο άλμπουμ των Alice in Chains που ήδη κυκλοφόρησε με τίτλο "Rainier Fog", υπάρχει το τραγούδι "Never Fade" που οι στίχοι του είναι εμπνευσμένοι από τον τραγουδιστή των Soudgarden, Chris Cornell που αυτοκτόνησε πριν λίγους μήνες αλλά και τον πρώην τραγουδιστή των Alice in Chains, Layne Staley που κι αυτός έφυγε από τη ζωή.
• Δείτε ένα απόσπασμα από τo DVD, Blu-ray, 2CD και τριπλό βινύλιο των  Jon Anderson, Trevor Rabin και Rick Wakeman, με τίτλο "Yes: 50th Anniversary Live At The Apollo". Το κομμάτι είναι το "Rhythm Of Love".
• Για δεύτερη φορά ο νομικός εκπρόσωπος του Steven Tyler των Aerosmith κάλεσε τον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump να μην παίζει τραγούδι του στις συγκεντρώσεις του γιατί έτσι δημιουργείται λανθασμένη εντύπωση πως τον υποστηρίζει. Οι άνθρωποι του Trump έχουν επιλέξει το Livin' on the Edge» για να παίζουν στις συγκεντρώσεις τους, ενώ πριν τρία χρόνια, είχε συμβεί το ίδιο με το «Dream On».
27/8/18

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το προηγούμενο NEWS OF THE WOLRD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου