ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ AC/DC ΚΑΙ GUNS'N'ROSES;

O Slash, σε όλες τις πρόσφατες συνεντεύξεις του αρχίζει να προετοιμάζει το έδαφος της κυκλοφορίας ενός καινούργιου άλμπουμ από τους Guns’n’Roses, δημιουργώντας τις αντίστοιχες προσδοκίες. Βέβαια θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι εποχές των “Paradise City”, “Welcome to the Jungle”, “Patience”  και λοιπών μεγάλων επιτυχιών του παρελθόντος, έχουν περάσει. Η ιστορία γράφτηκε.  Αν συμβεί κάτι τέτοιο, λογικό είναι ο Axel να ρίξει όλη του την προσοχή στους Guns κι όχι στους AC/DC και στη φήμη που έχει κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, που τους θέλει σε studio του Vancouver. Φήμη θέλει στο Vancouver να βρίσκεται κι ο Brian Jοhnson που έφυγε από το συγκρότημα πριν 2 χρόνια λόγω σοβαρού προβλήματος με την ακοή του. Κι αν, έστω μπορεί να ηχογραφήσει στο studio, μπορεί να υποστηρίξει τα τραγούδια σε περιοδεία; Η φήμη περί ηχογράφησης νέων τραγουδιών των AC/DC  με παρουσία Brian Johnson συμβαδίζει με τα λεγόμενα του Slash που μιλάει για νέο άλμπουμ γιατί ο Axel σε αυτή τη φάση τουλάχιστον δεν μπορεί να είναι και στους 2, εξ’ άλλου όλοι τον θέλουμε με τους Guns’n’Roses. 
Ας είμαστε ειλικρινείς, οι εποχές που τα δύο μεγάλα συγκροτήματα έγραφαν μεγάλες επιτυχίες, πέρασαν. Το Rock or Bust πέρασε κι απλά άγγιξε, το ίδιο το πολυδιαφημισμένο Chinese Democracy. Τι όμορφα που είναι που τα δύο μεγάλα συγκροτήματα παίζουν live, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Τουλάχιστον όσοι είδαν τους Guns, έχουν να λένε με την ενέργεια που προσφέρουν απλόχερα αλλά και τη δυομισάωρη σχεδόν διάρκεια του live τους. Τι τα θέλουν τα καινούργια άλμπουμ; Και κλείνοντας μια ερώτηση; Εσείς θέλετε να ακούσετε καινούργια τραγούδια των AC/DC και Guns'n'Roses;
Αν οι AC/DC ηχογραφήσουν καινούργιο άλμπουμ, θα πρέπει να βρουν μπασίστα αφού ο Cliff Williams αποσύρθηκε, εκτός αν επιστρατευτεί κάποιος ανιψιός, αφού τα αδέλφια Young διαθέτουν πολλούς!
13/8/18

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. πριν παρα πολλα χρονια ειχα εκφρασει την αποψη οτι τα μεγαλα classic ονοματα θα αναγκαστουν να κληροδοτησουν το ονομα τους σε συνεχιστες οι οποιοι θα συνεχισουν να 'τρεχουν ' το ονομα κατι σαν τα τσιρκα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή