ΟΙ OUTLOUD ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥΣ

Οι Outloud ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο της καριέρας της με το τέταρτο full-length άλμπουμ τους, "Virtual Hero Society" (γνωστό και ως VHS) μέσω της ROAR! Rock Of Angels Records. Αυτό είναι το πρώτο  full length album από το 2014 και το "Let's Get Serious" και η δεύτερη κυκλοφορία τους στην ROAR! Rock Of Angels Records, με την πρώτη τους στο εν λόγω label να είναι το Destination: Overdrive – The Best Of Outloud, το οποίο είχε ως highlight το δημοφιλές τους cover της επιτυχίας των "Pointer Sisters" με το κομμάτι "I’m So Excited" το 2015. Αυτή τη φορά, με τον τίτλο, και το πρώτο single, "Virtual Heroes", (που θα κυκλοφορήσει σύντομα), οι Outloud αφήνουν πίσω τους τη γενική τους "παιχνιδιάρικη" προσέγγιση και πηγαίνουν σε ένα βαθύτερο θέμα, αντιμετωπίζοντας αυτό που θα μπορούσε να ονομαστεί και ως "δίκοπο μαχαίρι". Η επιρροή της τεχνολογίας στη σημερινή κοινωνία, όπως αποδεικνύεται και από το εξώφυλλο του album που επιμελήθηκε ο Gustavo Sazes ενώ την παραγωγή έκανε ο Bob Katsionis.


Το "Virtual Hero Society" διατίθεται ως Digipack CD, μαύρο βινύλιο, κόκκινο βινύλιο (περιορισμένο σε 100 αντίτυπα παγκοσμίως) καθώς και σε ψηφιακή μορφή σε όλα τα digital portals.


Μπορείτε να το προπαραγγείλετε εδώ
http://bit.ly/outloud-vhs-roar
http://bit.ly/outloud-vhs-mm
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Ανηκουν στις δυναμεις αυτη την στιγμη του μελωδικου hard rock , καποια κομματια τους ειναι πολυ καλα , καποια ισως ενα κλικ παραπανω απο οτι πρεπει επηρεασμενα απο καποιες γνωστες μελωδιες, κυριως στις προηγουμενες κυκλοφοριες τους . Στις μελωδιες τους φαινεται η επιρροη του Κατσιωνη απο Ελληνικη μουσικη ,για παραδειγμα σε καποια σημεια ακουω Χαντζηνασιο .Η μοντερνα πινελια που βαζουν ειναι ο 'ογκος ' ειδικα στις ρυθμικες κιθαρες ,πραγμα που προσωπικα δεν μου αρεσει τοσο ,προφανως επειδη ειμαι παλαιοτερης σχολης .Επισης θα ηθελα τα πληκτρα πιο αισθητα και πιο πλουσια απο την στιγμη που ο Κατσιωνης ειναι απο τους κορυφαιους. Η πιανιστικη εισαγωγη του share my dreams εχει αρχισει να μου γινεται ηδη εμμονη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή