NEWS OF THE WORLD (21/4/18)

• Ακόμα ένα video παρουσίασαν οι Rockin’ Dead μέσα από το πρώτο πετυχημένο άλμπουμ τους Here Comes the Darkness. Πρόκειται για το τραγούδι Your Truth Is Just A Lie όπου το video γυρίστηκε στο Λίμπα Rage Room, το 1ο Δωμάτιο Θυμού που λειτουργεί στην Αθήνα - ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Πιττάκη 6, Ψυρρή, όπου οι… θαμώνες εκτονώνονται σπάζοντας ποτήρια, μπουκάλια, κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, Η/Υ και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς www.facebook.com/limbaaaaa  και στο Artworks Studios, Αίθουσα Α (40 m2) – ένα μοναδικό studio πρόβας και ηχογράφησης υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής (Γεωργίου Μαρίνου 50, Ελληνικό).

• Στις 15 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το πέμπτο άλμπουμ των Battleroar με τίτλο "Codex Epicus" που διαδέχεται το "Blood Of Legends"(2014). Στο καινούργιο άλμπουμ το συγκρότημα έχει ένα εκλεκτό καλεσμένο, τον Mark Shelton (Manilla Road). Ο τίτλος"Codex Epicus" είναι συμβολικός και μιλάει για κάτι που παραμένει σταθερό στο χρόνο, κάτι που είναι επικό, κάτι για το οποίο αξίζει να πολεμήσεις» λέει ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Κώστας Τζώρτζης. « Οήχος μας παραμένει να έχει τα στοιχεία που έχουν οι Battleroar, δηλαδή μελωδικά, επικά και doomy. Το ελληνικό συγκρότημα σχηματίστηκε το 2000 και το2003 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο το όνομά του.
• Τις τυχόν φήμες για επανασύνδεση των Styx με το ιδρυτικό πρώην μέλος τους Dennis DeYoung, διέψευσε o Tommy Shaw λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τα βρουν καθώς οι διαφορές με τον πρώην οργανίστα και τραγουδιστή των Styx είναι αγεφύρωτες. 


• Το άλμπουμ των Cure, Mixed Up (1990) θα επανακυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου σε τριπλή έκδοση cd αλλά και διπλό βινύλιο.Το άλμπουμ περιείχε παλαιότερα τραγούδια του συγκροτήματος σε καινούργια μίξη, του 1990,και στην ουσία ήταν το άλμπουμ που συνέδεσε μουσικά το Disintigraion (1989) με το Wish (1992). Στο πρώτο cd θα υπάρχει το άλμπουμ remastered, στο δεύτερο θα υπάρχουν τραγούδια από το 1982 έως και το 1990 που δεν είχαν συμπεριληφθεί στο άλμπουμ και στο τρίτο που τιτλοφορείται Torn Down: Mixed Up Extras τραγούδια των Cure σε remixes του Robert Smith. 


•  Δείτε το video των Vision of Atlantis για το τραγούδι τους The Deep & The Dark”.
• Με την Napalm Records υπέγραψε ο τραγουδιστής των Twisted Sister, Dee Snider για το επόμενο προσωπικό του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει με τίτλο For the Love of Metal.  

·     


·     •      5 ολόκληρα χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ τους The Devil's Cut (2013) οι καλιφορνέζοι White Wizzard επέστρεψαν τον Ιανουάριο με το καινούργιο άλμπουμ τους "Infernal Overdrive". Δείτε το video του "Chasing Dragons".
     •     Ο ντράμερ Steven Adler και ο κιθαρίστας Izzy Stradlin δεν συμμετέχουν (σ.σ. δυστυχώς) στην επανασύνδεση των Guns and Roses. Ο μεν Adler απολύθηκε το 1990 ο δε Stradlin έφυγε ένα χρόνο αργότερα με τον δεύτερο να ανακοινώνει μέσω tweet ότι η συμμετοχή του στο reunion δεν έγινε λόγω οικονομικής διαφοράς με τους υπόλοιπους. Τώρα και οι δύο δηλώνουν ότι είναι πολύ στενοχωρημένοι που δεν πήραν μέρος σε αυτή την τεράστια περιοδεία που για 2 ολόκληρα χρόνια εμφανίζεται σχεδόν σε όλο τον πλανήτη (σ.σ. εκτός Ελλάδας) με τεράστια οικονομικά κέρδη. 

 ••    Δείτε το video που ετοίμασε ο Don Airey για το καινούργιο τραγούδι του "Lost Boys" από το επερχόμενο άλμπουμ του "One Of A Kind" που θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαίου.
    Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το προηγούμενο News of the World



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου