ΣΕ CD, ΒΙΝΥΛΙΟ, DVD KAI Blu-ray TO 'SCREAM FOR ME SERAJEVO" TOY BRUCE DICKINSON. ΔΕΙΤΕ VIDEO

13 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του (πολύ καλού) προσωπικού άλμπουμ "Tyranny Of Souls") ο Bruce Dickinson, τραγουδιστής των Iron Maiden, ανήγγειλε την κυκλοφορία του καινούργιου του προσωπικού live που είναι το τρίτο στην καριέρα του. Τίτλος του "Scream For Me Sarajevo" και θα κυκλοφορήσει cd, διπλό βινύλιο και dvd/ Blu-ray στις 29 Ιουνίου. Το "Scream For Me Sarajevo" στην ουσία είναι ένα ντοκιμαντέρ της συναυλίας που έδωσε το 1994 ο Dickinson στο Sarajevo κι ενώ o εμφύλιος πόλεμος της Βοσνίας ήταν σε εξέλιξη και η πόλις υπό μερική περικύκλωση.
Στο καινούργιο του live υπάρχουν τα σπάνια "Acoustic Song" (είχε κυκλοφορήσει σαν bonus track στο "Best Of Special Edition" 2001 ), "Inertia (Live)" (είχε κυκλοφορήσει σαν bonus track στην πλούσια έκδοση του "Skunkworks" 2005) και το "Eternal" (είχε κυκλοφορήσει σαν bonus track στη γιαπωνέζικη έκδοση του "Tyranny Of Souls".
Το dvd/ Blu-ray περιέχει συνεντεύξεις των μουσικών που τον συνόδευσαν και εικόνες από τη ζωή στην πόλη.Το ντοκιμαντέρ θα αρχίσει να προβάλ λεται από τις 10 Μαΐου σε Αμερική και Καναδά ενώ για την Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμα σχετική ανακοίνωση.

"Scream For Me Sarajevo" track listing:
01. Change Of Heart
02. Tears Of The Dragon
03. Gods Of War
04. Darkside Of Aquarius
05. Navigate The Seas Of The Sun
06. Road To Hell
07. Arc Of Space
08. Omega
09. River Of No Return
10. Power Of The Sun
11. Strange Death In Paradise
12. Inertia (Live)
13. Acoustic Song
14. Eternal
«Το πρώτο πράγμα που διαπίστωσα στους κατοίκους του Sarajevo ήταν πόσο τρομοκρατημένοι ήταν από την πολεμική ατμόσφαιρα. Ζούσαν χωρίς νερό, φαγώσιμα αγαθά και ήταν πολλές ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Και οι σφαίρες που έπεφταν ήταν αληθινές!»


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου