NEWS OF THE WORLD (9/2/18)

• Κοινή περιοδεία θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι στην Αμερική οι Chicago κι οι R.E.O. Speedwagon. Οι Chicago όπως έχουν ήδη ανακοινώσει θα παίξουν ολόκληρο το δεύτερο άλμπουμ τους Chicago II ενώ οι R.E.O. Speedwagon ένα Mix των επιτυχιών τους.
• Με το που ανήγγειλε την αμερικάνικη περιοδεία του Ozzy με τίτλο No More Tours 2 με τους Stone Sour, έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι θα συνεχίσει να εμφανίζεται σε μεμονωμένες συναυλίες. Η No More Tours 2 θα είναι η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του (σ.σ. ποτέ μην πεις ποτέ!) και θα διαρκέσει 2 χρόνια και περιλαμβάνει και εμφάνιση στο Download Festival. “Δεν αποσύρομαι απλά τελειώνω με τις παγκόσμιες περιοδείες. Θα συνεχίσω να εμφανίζομαι σε συναυλίες αλλά όχι περιοδείες, παιρνόταν περισσότερο χρόνο στο σπίτι! Έκανα καταπληκτικά πράγματα και πέρασα υπέροχα σε ένα υπέροχο ταξίδι. Τώρα κατεβάζω ταχύτητα». Λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της περιοδείας ο Ozzy έγινε για 8η φορά παππούς αυτή τη φορά από το γιό του Jack και τη γυναίκα του Lisa που απέκτησαν το τρίτο παιδί τους.
• Δείτε το lyric video των Raw Silk για το τραγούδι τους The Road you taken.
• Δείτε κι ακούστε το καινούργιο τραγούδι των των Omen με τίτλο "Alive" και με τον καινούργιο τραγουδιστή τους Νίκο "Μύγα" Αντωνογιαννάκη (από τους Marauder) που από τον Οκτώβριο του 2017 είναι ο νέος τραγουδιστής τους.
• Αποχαιρετιστήρια περιοδεία ανακοίνωσε ο 77χρονος Paul Simon (πρώην Simon and Garfunkel). H περιοδεία του θα ξεκινήσει στις 16 Μαΐου από το Vancouver και θα καταλήξει στο Nashville στις 20 Ιουνίου. Μέσα στο 2018 θα ακολουθήσει κι η Ευρώπη. Η περιοδεία ονομάζεται Homeward Bound - The Farewell Tour.
• Οι Monster Magnet, το συγκρότημα του Dave Wyndorf έχει καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου με τίτλο "Mindfucker". Δείτε το video του ομώνυμου τραγουδιού.
• Για μια ακόμα φορά ο τραγουδιστής Oni Logan έφυγε από τους Lynch Mob. Αυτή είναι η 7η(!0 φορά που αποχωρεί από το συγκρότημα που φαίνεται ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Logan ήταν τραγουδιστής στο πρώτο και καλύτερο άλμπουμ των Lynch Mob, Wicked Sensation.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Dennis Edwards, τραγουδιστής των  Temptations, χωρίς να ανακοινωθούν τα αίτια του θανάτου του. Ο Edwards έγινε μέλος των Temptations το 1968 αλλά έφυγε κι επανήλθε αρκετές φορές (1968–77, 1980–84, 1987–89!). Αν και το συγκρότημα είχε αρκετές επιτυχίες στην αμερικάνικη κι ευρωπαϊκή αγορά, η φωνή του Edwards σημάδεψε κάποια από τα σημαντικότερα τραγούδια τους, όπως το «Papa was a rolling stone» και «Cloud Nine», τα οποία έχουν βραβευθεί και με Grammy. Τη δεκαετία του 1980 ακολούθησε προσωπική καριέρα κάνοντας επιτυχία με τα τραγούδια «Don’t Look Any Further» (πολύ μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας) και «Coolin’ Out». Το 1989 έγινε μέλος του Rock and Roll Hall of Fame. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Ottis  Williams, ιδρυτικού μέλους των  Temptations: «Γνωρίζουμε τη συμβολή του στην κληρονομιά των Temptations»!(Χάρης Wright)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου