ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ GLENN TIPTON ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Έντονη συγκίνηση διακατέχει τους fans των Judas Priest αλλά και τα μέλη του συγκροτήματος μετά την ανακοίνωση ότι ο κιθαρίστας Glenn Tipton αποσύρεται από την ενεργό δράση λόγω της επιδείνωσης της ασθένειας του Parkinson που πάσχει. Να σημειωθεί ότι ο Tipton γνώριζε ότι πάσχει από  Parkinson εδώ και 10 χρόνια. Διάβασε εδώ ποιος ντράμερ έφυγε πρόσφατα από τη ζωή κι έπασχε από την ίδια ασθένεια.
Ο Tipton ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 1974 κι εντάχτηκε στο συγκρότημα λίγο πριν τις ηχογραφήσεις των τραγουδιών του πρώτου τους άλμπουμ "Rocka Rolla".
Τη συγκίνησή του τόσο για την ασθένεια του Tipton όσο και την αποχώρησή του από το συγκρότημα εκδήλωσε ο Rob Halford που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίζει όποτε μπορεί μαζί τους και να συμμετέχει σε άλλες δραστηριότητες του συγκροτήματος. Ήδη το συγκρότημα ανακοίνωσε τον Andy Sneap (παραγωγός του καινούργιο άλμπουμ τους
"Firepower") στη θέση του και φυσικά με τον Sneap θα τους δούμε στην Αθήνα (διάβασε εδώ τις πληροφορίες).  Διαβάστε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του. Το “Firepower” θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου κι αυτή η περιοδεία θα έχει το μοναδικό γνώρισμα ότι θα δούμε το μεγάλο metal συγκρότημα για πρώτη φορά χωρίς και τους δύο βασικούς κιθαρίστες, αφού κι ο KK. Downing έχει αποχωρήσει από το 2011 και τον έχει αντικαταστήσει ο Richie Faulkner!
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου