ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ FAN!

Όλοι μας έχουμε ένα «κόλλημα» με ένα συγκρότημα. Ο φίλος μου Δημοσθένης Γαβαλάς έχει μια ντουλάπα γεμάτη με t-shirts των Guns’n’Roses και φυσικά όλα τα άλμπουμ τους σε φυσική μορφή σε κασέτα/cd και βινύλιο κι ότι υπάρχει από dvd/βιντεοκασέτα. O γράφων, μαζεύει δίσκους βινυλίου των Uriah Heep και Deep Purple απ’ όλες τις χώρες, ο φίλος μου ο Γιάννης Ασλανίδης (διάβασε εδώ τις περιπέτειές του) ακολούθησε τους Megadeth στην αγγλική περιοδεία τους του 1997(του Crypting Writings), o Ηλίας Κωστόπουλος (διάβασε εδώ την ιστορία του) που έχει μέγα κόλλημα με τους  Kiss και πολλοί άλλοι που έχουν κάνει υπέροχες τρέλες που θα τις θυμούνται σε λίγα χρόνια και θα χαμογελούν πλημμυρισμένοι από ένα ζεστό συναίσθημα. Εξ’ άλλου για αυτό δημιουργήθηκε η στήλη Ticket to Ride (πληκτρολογήστε στο κουτάκι Αναζήτηση τις λέξεις Ticket to Ride και θα διαβάσετε υπέροχες rock ιστορίες rock ανθρώπων), για να παρουσιάσει αυτούς τους ανθρώπους.
Οι Kiss είναι από τα συγκροτήματα με πολλούς fans ανά τον κόσμο κι ένα από τα συγκροτήματα με χιλιάδες (σ.σ. κυριολεκτικά) είδη merchandising με κορυφαίο το φέρετρο!

Σήμερα σάς παρουσιάζουμε ένα Αμερικάνο fan των Kiss που έχει διακοσμήσει ένα jean μπουφάν με δεκάδες ραφτά των Kiss με κεντρικό θέμα στην πλάτη το εξώφυλλο του Love Gun. Έως εδώ τίποτε το ιδιαίτερο, αφού fans με παρόμοια μπουφάν τόσο για Kiss όσο κι άλλων συγκροτημάτων υπάρχουν πολλοί. Δείτε το video και προσέξτε ότι ο συγκεκριμένος έχει τοποθετήσει στο επάνω μέρος του jean μπουφάν ένα λογότυπο των Kiss το οποίο το ρυθμίζει με remote control να …αναβοσβήνει (σ.σ. οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο), εσωτερικά έχει όλες τις υπογραφές τους εκτός του Peter Criss.Προς το τέλος του video τον ρωτούν ποια είναι τα αγαπημένα του άλμπουμ των Kiss κι αυτός δίνει μάλλον μια απρόσμενη απάντηση.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου