ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VIDEO TΩΝ WHITESNAKE, ROBERT PLANT, BLACK COUNTRY COMUNION, LOUDNESS, ROTTING CHRIST, VOODOO CIRCLE ΚΑΙ BLACKBERRY SMOKE.

Έτοιμο το καινούργιο άλμπουμ των Blackberry Smoke που τιτλοφορείται Find A Light και θα κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου. Το Find A Light είναι το 60 άλμπουμ στη δισκογραφία τους και θα περιέχει 13 καινούργια τραγούδια με πρώτο single το Flesh And Bone.

Δείτε τον Robert Plant και τους Sensational Space Shifters να ερμηνεύουν το τραγούδι τους "Season's Song" στο O2 Apollo του Manchester. Το τραγούδι υπάρχει στο άλμπουμ τους "Carry Fire". Διάβασε εδώ όλες τις πληροφορίες για την κυκλοφορία του DVD "Live At David Lynch's Festival of Disruption" που θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου.
Δείτε ακόμα ένα video με το τραγούδι "Wanderlust" των Black Country Communion από το τέταρτο άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο με τίτλο "BCCIV".
Οι Whitesnake παρουσίασαν ένα καινούργιο video/remix για το κλασικό τραγούδι τους  "Is This Love" που θα βρείτε στην επανέκδοση του ιστορικού τους άλμπουμ "1987". Σημειωτέον ότι δεν εμφανίζεται η Tawny Kitten προφανώς για νομικούς λόγοιυς μετά το διαζύγιο της με τον Coverdale.
Τη διπλή συλλογή "Their Greatest Spells" θα κυκλοφορήσουν στις 23 Μαρτίου οι Rotting Christ. Μεταξύ των κλασικών κομματιών τους υπάρχει κι ένα καινούργιο με τίτλο "I Will Not Serve" το οποίο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε.
"Higher Love" είναι ο τίτλος του καινούργιου video των Voodoo Circle από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Raised On Rock" που θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου και σε βινύλιο.
37 χρόνια καριέρας κλείνουν οι Loudness και κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ "Rise To Glory". Δείτε το video “Soul On Fire".



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου