NEWS OF THE WORLD (13/1/18)

• Ένα από τα πλέον πετυχημένα άλμπουμ στην ιστορία της αγγλικής δισκογραφίας, το The War Of The Worlds του Jeff Wayne με συμμετοχές ντρανταχτές όπως Phil Lynott, Richard Burton, Justin Hayward (Moody Blues), David Essex, Julie Covington κ.α. θα επανακυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου σε διπλό βινύλιο με την ευκαιρία συμπλήρωσης 40 χρόνων από την αρχική κυκλοφορία του.
• Στις 23 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το τρίτο άλμπουμ των W.E.T., με τίτλο Earthrage. Οι W.E.T. αποτελούνται από τον τραγουδιστή  Jeff Scott Soto (Sons of Apollo, Trans-Siberian Orchestra, Talisman), τον κιθαρίστα Erik Martensson (Eclipse, Nordic Union, Ammunition) και τον επίσης κιθαρίστα Robert Säll (Work of Art). Δείτε το πρώτο video για το καινούργιο κομμάτι τους "Watch The Fire".
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόνο 65 ετών ο συν εμπνευστής και συν δημιουργός του MTV Unplugged, Jim Burns. Ο Burns χτυπήθηκε από ταξί την ώρα που μαζί με το σκύλο του διέσχιζε ένα δρόμο της New York, διεκομίστηκε αμέσως σε νοσοκομείο αλλά κατέληξε. 
• Ο πρώην τραγουδιστής των Metal Church και Trans-Siberian Orchestra, Ronny Munroe, σχημάτισε τουςPerfect Strangers  οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο με τη νεοσύστατη δισκογραφική εταιρεία RFL Records.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Larry Harris, το δεύτερο αφεντικό μετά τον Neil Bogart, της δισκογραφικής εταιρείας Casablanca.Αιτία θανάτου ανεύρυσμα. Ο Harris μαζί με τον ξάδελφό του Bogsrt ξεκίνησαν να δουλεύουν το 1971 στο promotional τμήμα των εταιρειών Buddah και Kama Sutra. Όταν ο Βοgart ίδρυσε την  Casablanca ο Harris έγινε το Νο2 στην εταιρεία. Μεταξύ των ονομάτων που είχαν υπογράψει ήταν οι Kiss, η Donna Summer, οι Parliament, οι Village People, οι Lipps αλλά κι ο ηθοποιός Robin Williams.


• Νικημένη από τη μάστιγα του καρκίνου πέθανε στα 70 της η Γαλλίδα τραγουδίστρια France Gall. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού αμέσως μετά τον θάνατο του, επίσης μουσικού, συζύγου της Michele Berge το 1992. Ο Berge πέθανε σε ηλικία 44 ετών από έμφραγμα κι ένα χρόνο μετά η Gall  έμαθε ότι είχε καρκίνο.
Έγινε παγκοσμίως γνωστή από την επιτυχία «Poupée de cire, poupée de son» με την οποία το 1965 εκπροσώπησε το Λουξεμβούργο στον διαγωνισμό της Eurovision όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση. Έκτοτε είχε πάρα πολλές επιτυχίες με αποκορύφωμα το «Ella, elle l’a» (1988) που εξυμνεί την Ella Fitzgerald. (Χάρης Wright) .
• Η μεγάλη  περιοδεία των Guns N' Roses "Not In This Lifetime Tour" που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2016 και τελείωσε το Νοέμβριο του 2017 ξεπέρασε τα 475.000.000$ σε έσοδα, μπαίνοντας στην τέταρτη θέση των πιο πετυχημένων περιοδειών όλων των εποχών! Τα συγκροτήματα που βρίσκονται μπροστά τους σε αυτή τη λίστα είναι οι U2 (360° Tour, 2009-2011), The Rolling Stones (A Bigger Bang Tour, 2005-2007) και οι Coldplay (A Head Full Of Dreams, 2016-17). Τέταρτοι είναι οι Guns’n’Roses και πέμπτος ο Roger Waters με το "The Wall" (2010-2013).
• Δείτε κι ακούστε το καινούργιο τραγούδι του Mark Slaughter με τίτλο Halfway There μέσα από το ομώνυμο προσωπικό του άλμπουμ.





ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου