NEWS OF THE WORLD (8/1/18)

• Η Doctor Brown’s pub στο Middlesbrough έγινε ξαφνικά το κέντρο του ενδιαφέροντος αφού απαγόρευσε να εμφανίζονται στη σκηνή του συγκροτήματα με γυναίκες τραγουδίστριες. Η αιτία, όπως την διατύπωσε ο καταστηματάρχης, είναι ότι οι θαμώνες της θεωρούν ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να τραγουδήσουν rock!
• "Viva La Rock" τιτλοφορείται το καινούργιο άλμπουμ του μπασίστα Marco Mendoza που θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου 2018.
• O Chris Rea κατέρρευσε στη σκηνή του New Theater της Οξφόρδης κατά τη διάρκεια της συναυλίας και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της πόλης. Πιθανολογείται ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο  χωρίς όμως να υπάρχει σχετική ιατρική ανακοίνωση. Σύμφωνα με μαρτυρίες του ακροατηρίου, ο Rea άρχισε να μην δείχνει καλά πάνω στη σκηνή αρκετή ώρα πριν καταρρεύσει και έπεσε προς τα πίσω χωρίς κανένας από το road crew να προλάβει να το συγκρατήσει.
• Δείτε το video για το πρώτο τραγούδι που  παρουσίασαν οι Coreleoni με τίτλο Walk on Water. Το άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου με τίτλο…."The Greatest Hits - Part 1".
• Λίγοι θα θυμάστε τους Tora Tora από το Memphis που μεταξύ 1988 και 1992 κυκλοφόρησαν 2 άλμπουμ με σχετική επιτυχία. Το συγκρότημα επανδραστηροιοποιήθηκε και μέσα στο 2018 αναμένουμε το νέο τους άλμπουμ.
• Σκοτώθηκε σε δυστύχημα με τη μηχανή του ο Gregg Analla, τραγουδιστής των Tribe of Gypsies και παλαιότερα των Slavior και Seventhsign.
• "From Out Of The Skies" τιτλοφορείται το καινούργιο άλμπουμ των Bulletboys που θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου. Δείτε το video του καινούργιου τραγουδιού τους με τίτλο D-evil.

• Στις 2 Φεβρουαρίου οι Therion θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ "Beloved Antichrist" που βασίζεται στην όπερα του Vladímir Soloviov "A Short Tale Of The Antichrist".
• Ο τραγουδιστής των Alter Bridge αλλά και του συγκροτήματος του Slash, Myles Kennedy λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του άλμπουμ  "Year Of The Tiger (Μάρτιος 2018) δήλωσε ότι θα χαρεί πολύ αν σιγουρευτεί ότι δεν υπάρχουν demos από τις πρόβες που έκανε με τους  Jimmy Page, John Paul Jones και Jason Bonham. Να θυμίσουμε ότι ο Myles Kennedy είχε επιλεγεί από τους 2 εναπομείναντες Led Zeppelin για να αναλάβει τα φωνητικά σε ενδεχόμενο reunion του συγκροτήματος χωρίς τον Plant.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου