ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VIDEO ΤΩΝ ACCEPT, ROBIN BECK, REVOLUTION SAINTS, FOREIGNER, JAG PANZER, HELLYEAH ΚΑΙ BLACK STAR RIDERS


Στις 13 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ της Robin Beck με τίτλο Love is Coming. Ακούστε το πρώτο single, “On The Bright Side ”. Lyric video έχουν οι Black Star Riders για το τραγούδι τους "Cold War Love" από το καινούργιο άλμπουμ τους "Heavy Fire", οι Accept για το κομμάτι τους "Koolaid" από το επερχόμενο άλμπουμ τους "The Rise Of Chaos".
Lyric video ετοίμασαν οι Jap Panzer για να προωθήσουν το πρώτο τραγούδι τους με τίτλο "Far Beyond All Fear" από το επερχόμενο άλμπουμ τους "The Deviant Chord".   Στις 13 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ των Revolution Saints που αποτελούνται από τους Deen Castronovo ντραμς/φωνητικά (JOURNEY, BAD ENGLISH), Doug Aldrich κιθάρα (THE DEAD DAISIES, WHITESNAKE, DIO) και Jack Blades φωνητικά/τραγούδι(NIGHT RANGER, DAMN YANKEES). Το άλμπουμ τιτλοφορείται "Light In The Dark" και θα κυκλοφορήσει σε CD, CD/DVD deluxe edition (μεs live bonus tracks τόσο στο CD όσο και στο DVD), βινύλιο και special box set που θα περιέχει το CD/DVD, 180-gram βινύλιο,  T-shirt [size L], poster, λιθογραφία και αυτοκόλλητο. Δείτε το video του "Light In The Dark" και προσέξτε πόσο τα δεύτερα φωνητικά του Castronovo ακούγονται  σαν Journey. Οι Lou Gramm, Al Greenwood (πλήκτρα),  Ian McDonald (σαξόφωνο/πλήκτρα) κι ο Mick Jones΄, δηλαδή 4 από τους 5 αρχικούς Foreigner βρέθηκαν ξανά μαζί στη σκηνή του Nikon Jones Beach Theatre της Νέας Υόρκης κι έπαιξαν τα "Long, Long Way From Home", "I Want To Know What Love Is" και "Hot Blooded"!

·    


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου