TOP OF THE BILL (23/5/17)

• Δυστυχώς ο Lemmy δεν είναι εδώ να το δοκιμάσει! Ο λόγος για το Whiskey που ήδη βρίσκεται στην αγορά, με την ονομασία Motörhead Whisky που είναι ένας συνδυασμός σουηδικού whiskey και αμερικάνικου burbon. O Lemmy ήταν φαν του σουηδικού whiskey και το αποκαλούσε Swhisky.
• Κι ενώ οι Megadeth προθερμαίνονται για την φθινοπωρινή αμερικάνικη περιοδεία τους με τους Scorpions, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία δυο συλλεκτικών φιγούρων. Αυτές του Dave Mustaine και της μασκότ του συγκροτήματος, Vic Rattlehead. Μπείτε εδώ για να τις παραγγείλετε, αφού ξεπεράσετε το σοκ της τιμής!
• Έτοιμο προς κυκλοφορία το έκτο άλμπουμ των Living Colour που θα κυκλοφορήσεις τις 8 Σεπτεμβρίου με τίτλο "Shade". Το συγκρότημα αποτελείται από την κλασική σύνθεση Corey Glover, Vernon Reid, Doug Wimbish και Will Calhoun και το "Shade" διαδέχεται το "The Chair In The Doorway" (2009).
  • Το είχαν εξαγγείλει πριν αρκετά χρόνια και τελικά τώρα κατάφεραν να το κάνουν πραγματικότητα. Τα αδέλφια, Carmine και Vinny Appice κι οι δύο ντράμερς θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο το άλμπουμ κάτω από το όνομα Appice με τη συμμετοχή των Joel Hoekstra (Whitesnake), Paul Shortino (Quiet Riot, Rough Cutt), Johnny Rod (W.A.S.P., King Kobra), Craig Goldy (Dio), Tony Franklin (Firm, Blue Murder) και μέλη των Last in Line. Ακούγεται ενδιαφέρον.
• Ακυρώθηκε η εμφάνιση των Nazareth στα Ιωάννινα λόγω τεχνικών προβλημάτων. Διαβάστε εδώ το πλήρες πρόγραμμα της ελληνικής περιοδείας τους.Εν τω μεταξύ το συγκρότημα υπέγραψε με την Frontiers για την κυκλοφορία του καινούργιου δίσκου του.
• Δείτε το video των Avatarium για το τραγούδι τους  "The Starless Sleep" από το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο "Hurricanes And Halos".
• Ο τραγουδιστής των Fair Warning Tommy Heart, κι ο πρώην κιθαρίστας των Europe, Kee Marcello, συνεργάζονται σε ένα καινούργιο συγκρότημα που ονομάζεται Kee of Hearts! Μαζί τους κι οι Ken Sandin (πρώην Aline) στο μπάσο και Marco Di Salvia (Pino Scott) στα ντραμς.
• Τρία άλμπουμ των Nickelback θα επανακυκλοφορήσουν σε βινύλιο στις 7 Ιουλίου. Πρόκειται για τα "Silver Side Up", "The Long Road" και "All The Right Reasons".
• Οι δύο παλιόφιλοι, Jon Shaffer (Iced Earth) και Hansi Kursch (Blind Guardian), δουλεύουν πάνω σε καινούργια τραγούδια για το τρίτο άλμπουμ των Demons and Wizards.
• Δείτε το trail που ετοίμασε η Napalm Rec. για το "Re-Idolized" των W.A.S.P. Προσέξτε την ελληνική σημαία που εμφανίζεται μέσα στο πλήθος.




ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL

     

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου